Halo!!! Pobudka!!!! Co się dzieeje? Wszyscy spią? Dlaczego od piątku nie ma żadnych innych propozycji?![]()
Halo!!! Pobudka!!!! Co się dzieeje? Wszyscy spią? Dlaczego od piątku nie ma żadnych innych propozycji?![]()
Chciwniki jesteście , macie juz przecież koszulki. Dajcie szanse innym bez udzialu mistrzuffff tego gatunku na naszym forum. Jeszcze tylko wilow i magus wrzuci swoje i mozna zamykać zabawe.
Eeee nie bawię sie tak.
odnosze wrazenie,ze Jeronimo umiescil fotke Alanis Morisette![]()
piekna kobieta...ech...zazdroszcze znajomosci...![]()
Wrzucenie powyzszego zdjecia mialo na celu rozruszanie konkursu i zasugerowanie tematu "portret". Co do nagrod to widze ze nie zauwazyles ze jak ja wygralem to nagrode otrzymala osoba na drugim miejscu!Zamieszczone przez robin102
A co do podejscia ze jeszcze pare osoba wrzuci (wymienionych, lepszych itd.) i mozna zamykac temat to nie rozumiem tego wogole... zaproponuj jakis banalny temat ktory przypasuje kazdemu i tyle a nie odrazu 'jak sie tak nie bawie'EOT
pozdrawiam
P.S.
Dzieki za mistrza :P ale ja sie za takiego nie uwazam szczegolnie w fotografi modelek...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Wiem wiem , że Blady śmiga w Twojej koszulce. Tak tylko sobie żartowałem. Może być i portret coś tam wrzucę tylko czasu brak . Do tematu sen też zapodam.
..to moze zrobic ankiete z tematami i w prosty sposob wyjdzie jaki temat bedzie do "pstrykania"...?
No, to teraz jeszcze Willow brakuje![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
padlo na temat "Portret" zapraszam do publikowania swoich zdjec
tutaj https://forum.olympusclub.pl/forum26...ret-vt8159.htm
===================================
zapraszam do pisania/pokazywania nowych propozycji na nastepny Konkurs Oly Rulez
propozycja + zdjecie (propozycje bez zdjecia sa ignonorowane)
no to moze "Dłonie" ??
![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
no masz racje to nie portet! Przenioslem zeby te zdjecie mialo szanse w nastepnym typowaniu... tylko domowy100 przypisz jakis nowy tematZamieszczone przez domowy100
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać