"Sen" to b.dobry temat![]()
"Sen" to b.dobry temat![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
wiem że może zniechęcić tak wąski temat ale mam nadzieję że podziałałoby to w drugą stronę i zmobilizowało do szukania kadrówWest73 - Temat dość wąski, ale zdjęcia kapitalne!
PS jestem w tej dobrej sytuacji że posiadam taki kadr, musiałem szybko strzelać bo model zasnoł dosłownie na chwilę i zaraz się obudził z nowymi siłami do zabawy
można poszerzyć o nie tylko nietypowe miejsca ale i pozy![]()
Popieram SEN, ale fotkę wrzuce jako drugi bo się chłopaki poobrażają , że jakiś monopol robie w tym konkursie czy cuś.
West73 !!! fotka zajebonGO !!!
A ja nie widze zdjecia, ktore West wrzucil
No dobra, trzeba szukac czegos na Sen![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Witam!!
A ja nie mam fotki z tego tematu![]()
A juz myślałem że zaistnieję w konkursie![]()
No chyba ,że jeszcze coś się urodzi
Pozdrawiam!!
no ale to jest temat z propozycjami... temat 'sen' to jedna propozycja... czekamy na nastepne![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Wrzucę jutro fotke pod SEN
Moja propozycja na temat następnego konkursu...:"POD SŁOŃCE"
z uwagi na brak zdjęc "SEN" wrzucam własnie to.
Pozdrawiam!
Witam!!
A może taki obszerny temacik "KOLORY NATURY" a tu taki przykład zrobiony moim kompaktem![]()
A może taki humorzasty tamat:
"Gdybanie na temat nowej..."
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.