wszystko mozna... to narazie propozycje a nie ankietaZamieszczone przez v3
![]()
wszystko mozna... to narazie propozycje a nie ankietaZamieszczone przez v3
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
padlo na temat "Woda" zapraszam do publikowania swoich zdjec
tutaj https://forum.olympusclub.pl/forum26/-woda-vt7849.htm
===================================
zapraszam do pisania/pokazywania nowych propozycji na nastepny Konkurs Oly Rulez
propozycja + zdjecie (propozycje bez zdjecia sa ignonorowane)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Takie tematy?:
-cierpienie
-pot
-wojskowe jednostki pływające oraz ich uzbrojenie obronne
-mundur na człowieku czy człowiek w mundurze
Blacha popraw na "Świnoujście"![]()
widze ze niektorzy wogle nie czytaja... PROPOZYCJA + ZDJECIE
upsssZamieszczone przez Jeronimo
![]()
bardzo przepraszam,faktycznie nie czytalem "regulaminu" , sadzilem ,ze jest taki sam jak na innych forum dot.foto...
moja wina,przepraszam...
1/jednostki plywajace
innych przykladow nie mam...
ale obiecuje ,ze stane na glowie i dodam zdjecia do podanych przykladow...
na innych forach nie ma " Konkurs Oly Rulez "![]()
![]()
blacha czekamy na fotki
/EDIT
ooo niezla łajba![]()
To ja proponuje temat "Sen- nietypowe miejsca" , oczywiście bez fotografi zalanych żuli i tym podobnych obrzydliwych typów.
Takie tematy to rzadkość i dobra zabawa
West73 - Temat dość wąski, ale zdjęcia kapitalne!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.