Strona 6 z 15 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 149

Wątek: PROPOZYCJE TEMATOW (TEMAT NIE AKTUALNY)

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    Cytat Zamieszczone przez fotomic
    spoko, spoko myślę , ale napewno wrzucę, do kiedy mam czas ? oczywiście w kategorii używki
    im szybciej tym lepiej! narazie widze 3 fotki w kategorii 'woda' (krople itp.) Jak sie troche uzbiera to wydzielam i mamy nowy temat. Co do konkretnych terminow to nie umiem powiedziec bo to wszystko nie zalezy ode mnie

czy mogę zaproponować również inną kategorię, ale zdjęcie nie będzie moje ?
    było sobie życie

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    nie bez powodu nie odpisalem wczesniej na to pytanie! Chyba z zasady we wszystkich konkursach prezentuje sie wlasne zdjecia zeby cos wygrac czy zostac wyroznionym ...
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    nie bez powodu nie odpisalem wczesniej na to pytanie! Chyba z zasady we wszystkich konkursach prezentuje sie wlasne zdjecia zeby cos wygrac czy zostac wyroznionym ...
    hmmm....... szczerze mówiąc to tak myślałem, chciałem tylko wrzucić coś na zachęte głosowania na ten temat(pokazanie możliwości jakie niesie, ale nie przez swoje zdjęcie).
    było sobie życie

| OlyJedi Awatar HrabiaMiod
    Mieszka w
    Kraków, Poland
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    A może tak AUTOPORTRET ?

Mogę wrzucić fotę... ale jeśli nie ma chętnych, to nie będę się afiszował ze swoim obliczem

robin102
    Gość
    ja tam nie mam nic przeciwko , jestem zawsze przygotowany , focę od wielkiego dzwonu ale jakis tam sobie zrobilem i ludzi mogę postraszyć za darmo
    Na razie jest WODA , poczekajmy jak się rozwinie bo to łatwy temat

| OlyJedi
    Mieszka w
    Marcinkowice/Nowy Sącz
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Chciałem coś dodać w temacie WODA, ale przekroczyłem maksymalny limit uploadu.
    Pewnie coś muszę usunąć, a może da się podmienić załączniki na pliki o mniejszym rozmiarze?

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez janekb
    Chciałem coś dodać w temacie WODA, ale przekroczyłem maksymalny limit uploadu.
    jesli chcesz cos usunac to kliknij na swoj nick i po prawej (na dole) masz 'Panel kontrolny załączników'
    w sprawie zwiekszenia uploadu to pisz bezposrednio do admina

no i 3cia wersja to poprostu wrzuc gdzies na serwer zewnetrzny
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

robin102
    Gość
    No to coś sie zadziało w temacie woda . Wrzucajcie następne fotki .

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    domowy100 na konkurs prosze przysylac jedno zdjecie i temat (tj. jedna propozycja poparta fotka)
    Rozumiem ze chodzi ci o wode (kropie itp.) tak wiec zmien powyzszy post i wybierz/pozostaw tylko jedno zdjecie.

Awatar v3
    Mieszka w
    Chełm
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Mozna ewentualnie wymienic foto ?