Zamieszczone przez Jeronimo
czy mogę zaproponować również inną kategorię, ale zdjęcie nie będzie moje ?
Zamieszczone przez Jeronimo
czy mogę zaproponować również inną kategorię, ale zdjęcie nie będzie moje ?
było sobie życie
nie bez powodu nie odpisalem wczesniej na to pytanie! Chyba z zasady we wszystkich konkursach prezentuje sie wlasne zdjecia zeby cos wygrac czy zostac wyroznionym ...Zamieszczone przez fotomic
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
hmmm....... szczerze mówiąc to tak myślałem, chciałem tylko wrzucić coś na zachęte głosowania na ten temat(pokazanie możliwości jakie niesie, ale nie przez swoje zdjęcie).Zamieszczone przez Jeronimo
było sobie życie
A może tak AUTOPORTRET ?
Mogę wrzucić fotę... ale jeśli nie ma chętnych, to nie będę się afiszował ze swoim obliczem![]()
ja tam nie mam nic przeciwko , jestem zawsze przygotowany , focę od wielkiego dzwonu ale jakis tam sobie zrobilem i ludzi mogę postraszyć za darmo
Na razie jest WODA , poczekajmy jak się rozwinie bo to łatwy temat
Chciałem coś dodać w temacie WODA, ale przekroczyłem maksymalny limit uploadu.
Pewnie coś muszę usunąć, a może da się podmienić załączniki na pliki o mniejszym rozmiarze?
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
No to coś sie zadziało w temacie woda . Wrzucajcie następne fotki .
domowy100 na konkurs prosze przysylac jedno zdjecie i temat (tj. jedna propozycja poparta fotka)
Rozumiem ze chodzi ci o wode (kropie itp.) tak wiec zmienpowyzszy post i wybierz/pozostaw tylko jedno zdjecie.
Mozna ewentualnie wymienic foto ?![]()
![]()