Czyli prawie na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy " najwyżej będziemy grali równolegle o regenerowane w dosi koszulki Radka .
Czyli prawie na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy " najwyżej będziemy grali równolegle o regenerowane w dosi koszulki Radka .
zapodajecie jakas fotke ktora prezentuje przez was wybrany temat.
Jesli komus sie ten temat podoba to pokazuje swoje zdjecie w tym samym temacie. Jesli mu ten temat nie odpowiada i ma inna propozycje to wysyla swoje zdjecia ze swoim tematem... jak sie uzbiera duzo zdjec 'podobnych' to wtedy temat pewnie zostanie zaakceptowany(wydzielony nowy watek itd.)
licza sie tylko propozycje tematu + zdjecie
"Kto pierwszy ten lepszy" no w sumie tak... jesli przez pierwsze dni nagle bedzie mnostwo fotek na ten sam temat ....
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
w temacie wody to się poddaje
robin102 no to zapodaj inny... narazie to tylko PROPOZYCJE![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Robin to Ty hasasz w wodzie ?![]()
było sobie życie
Ja to ten smutny gościu na avatarze , dużo lat staryszy od tego młodziana w bryzgach wody.Zamieszczone przez fotomic
głowa do góry patrząc na avatara daję Ci 30 latZamieszczone przez robin102
![]()
było sobie życie
hehe to ciekawe ile ja mam lat :PZamieszczone przez fotomic
fotomic a gdzie Twoja fotka na konkurs? dalej wrzucaj![]()
spoko, spoko myślęZamieszczone przez Jeronimo
, ale napewno wrzucę, do kiedy mam czas ? oczywiście w kategorii używki
czy mogę zaproponować również inną kategorię, ale zdjęcie nie będize moje ?
było sobie życie
im szybciej tym lepiej! narazie widze 3 fotki w kategorii 'woda' (krople itp.) Jak sie troche uzbiera to wydzielam i mamy nowy temat. Co do konkretnych terminow to nie umiem powiedziec bo to wszystko nie zalezy ode mnieZamieszczone przez fotomic
![]()