No i bardzo dobrze.Zamieszczone przez Jeronimo
No i bardzo dobrze.Zamieszczone przez Jeronimo
Obawiam się, że więcej jak jeden konkurs w tygodniu przekracza możliwości nagradzania. Bank pomysłów, kolejka do ankiet - świetnie.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Wiele ankiet jednocześnie - nieświetnie - spadnie ilość głosów (co ma znaczenie pewnie nie tylko dla mnie), a ja nie dam rady zdobywać podkoszulek w takim tempie.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
padlo na temat "Uczucie" zapraszam do publikowania swoich zdjec
tutaj https://forum.olympusclub.pl/forum26...cie-vt7731.htm
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
===================================
zapraszam do pisania/pokazywania nowych propozycji na nastepny Konkurs Oly Rulez
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
UZYWKI
było sobie życie
A mi sie podoba "Nogi" ...![]()
no to dawaj jakąś fotę na początek i zaczynamy następną partyjke , ja już przygotowałem , temat łatwy więc powinno być dużo fotek.
he he he
na co na używki ? czy na nogi ? może decyzje powinna podjąć więcej jak 1-2 osoby ?Zamieszczone przez robin102
było sobie życie
może i tak w sumie to chyba powinien ją podjać Jeronimo albo Blady po scedowaniu nagrody na niego. W sumie to też możemy spontanicznie wrzucać . Jaki temat się przebije to do tego bedziemy fotki ddokładać.
propozycje poparte zdjeciami - czyli temat + fotka