no podziel sie swoim pomyslem to zobaczymy czy jest kontrowersyjny! No i przypominam o zalaczeniu przykladowej fotki (oczywiscie swojego autorstwa)Zamieszczone przez michaelangelo
Rafał Czarny zapodaj jakis pomysl + fotka![]()
no podziel sie swoim pomyslem to zobaczymy czy jest kontrowersyjny! No i przypominam o zalaczeniu przykladowej fotki (oczywiscie swojego autorstwa)Zamieszczone przez michaelangelo
Rafał Czarny zapodaj jakis pomysl + fotka![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Mam zdjęcie ale na filmie. Musze zeskanować i jutro zaprezentuje.Albo zrobie nowe. Dla niecierpiwych podaję mój pomysł "LUMP" . Znlaeźć można wszędzie. W każdym zakątku Polski.
Jakoś ten pomysł nie znajduje uznania w moich oczach. JAk ludzie zaczną szukać kadrów, skończy się pobiciem kogoś albo utratą aparatu.Zamieszczone przez michaelangelo
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
uczucie to naprawdę dobry temat , żule też , każdy pewnie jakiś ma gotowych . Mam jeszcze pomysł na coś ambitniejszego : odbicie albo jak kto woli lustro.
Jak wyrazicie zgodę to jutro zarzuce fotę rozkręcajacą do: uczucia
To jak ???
ooo mi sie podoba odbicie/lustro/tafla wody... jeszcze w miare ladna pogoda to mozna cos na szybcika ustrzelic. Przeciez nie chodzi o to zeby ciagle cos z archiwum wykopywac![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Ja mam na kompie więcej fot żuli niż krajobrazów.Zamieszczone przez robin102
![]()
Dawaj Robin uczucie. Odbicie też OK temat.
kurde to gdzie wstawić te zdjecie "uczucie" tu ??? a potem MOD przeniesie ???
tak... dokladnie![]()
Znaczy jaka? Dziecko? Usmiech? Dziecko i usmiech?Zamieszczone przez Eddie
pozdrawiam,
excel
z tego co widze to chyba sie przyjmie "uczucie" w roznych interpretacjach