No dobra, ale w jaki temat w koncu uderzamy?
No dobra, ale w jaki temat w koncu uderzamy?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
niech Dowództwo zdecyduje...ja się dopasuję lub nie....
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
No dobra, to czekamy w takim razie...Zamieszczone przez lessie
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
jestem za kolorami , może dajmy czerwony ??
postaram się jutro coś wrzucić
no to wkoncu jaka decyzja... widze fotke z ptaszyskiem ... czyli co? zwierzeta w naturze czy cosik?
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
padlo na temat "Czerwony" zapraszam do publikowania swoich zdjec
tutaj https://forum.olympusclub.pl/forum26...ony-vt7659.htm
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
====================
zapraszam do pisania/pokazywania nowych propozycji na nastepny Konkurs Oly Rulez
A może konkurs na najlepszą fotę z kolekcji forumowiczów. Każdy wybierze najlepszą jego zdaniem fotę ze swojej koleksją. Zdaję sobie sprawę, że niełatwo samemu zdecydować, która z naszych fot najlepsza. Ale przez to może być ciekawie.
Pomyślałem jeszcze, że równocześnie może toczyć się kilka konkursów. Nie trzeba czekać z nowym do zakończenia starego. Niech będzie ruch w interesie.
Mam pewien pomysł ale boję sie go podać. Jest dość kontrowersyjny jak mi sie wydaje ale ciekawy z drugiej strony.