A temat sen jeszcze żyje bo mam fajną fotke . Pamiętam ,że tylko jedna była,
A temat sen jeszcze żyje bo mam fajną fotke . Pamiętam ,że tylko jedna była,
ech trochę zamieszania - ale fajnie, ze zdjęcie nie tylko mnie się podoba
:>
obiektywnością chyba nie ma co się mocno przejmować - w końcu to zabawa - a sam temat pewnie ruszy za dwa miesiące.. no i przy samym głosowaniu wyniki są dopiero na końcu..
kiedy temat ruszy zalezy tylko i wylacznie od was... zazwyczaj startowal kilka dni o skonczeniu poprzedniego...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
no ludziska nie spac
narazie mamy:
kolej - 1x
sen - 1x
pod slonce - 1x
części ciała - 1x
gory - 1x
taniec - 1x
pocztówka z wakacji - 2x
pajaki - 2x
martwa natura - 3x ("złom" podciagnalem pod ogolny temat)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
hehe nie ma to jak anonimowa fotki z sygnaturka.... jeszcze jedna martwa natura i startujemy z tym tematem...
Ups... podmienic? Moze do czasu glosowania zapomnaZamieszczone przez Jeronimo
))
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
padlo na temat "Martwa natura" zapraszam do publikowania swoich zdjec
tutaj https://forum.olympusclub.pl/topics2...ura-vt8712.htm
===================================
zapraszam do pisania/pokazywania nowych propozycji na nastepny Konkurs Oly Rulez
propozycja + zdjecie (propozycje bez zdjecia sa ignonorowane)
przypominam tez ze zdjecia powinny miec max 800px dłuższy bok - jesli sa wieksze zostana pomniejszone automatycznie (a jak to w zyciu bywa automaty roznie to robia :P, tak wiec lepiej odrazu przygotowac zdjecie tak jak trzeba)
i male sprostowanie dot. martwej natury uklad zdjec jest losowy.... uprzedzam tych co beda miec jakis problem ze zdjecia sa w innej kolejnosci niz zostaly podawane w 'propozycjach'
pozdrawiam
Jeronimo, o jakich zdjeciach mowa? Bo ja dostaje odpowiedz, ze watek nie istnieje, byc moze zostal przed chwila usuniety...Zamieszczone przez Jeronimo
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
o tych zdjeciach mowa https://forum.olympusclub.pl/topics2...ura-vt8786.htmZamieszczone przez Eddie
a ten watek ktorego zapewne szukasz pojawi sie ponownie po zakonczeniu ankiety
pozdro