Czyli jaki następny temat jest bo się gubię?
Zdjęcia nocne?
Czyli jaki następny temat jest bo się gubię?
Zdjęcia nocne?
jaki chcesz... wrzuc cosa jak nikt nie wrzuci to bedza 'zdjecia nocne' bo jest juz troche fotek (no i wiem ze pare osob specjalnie poszlo robic zdjecia wiec bedzie wiecej).
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Zamieszczone przez Jeronimo
to ło mnie mowa
rzeczywiście byliśmy, ale efekty nie zadowalają.
BTW. teraz nic nie wrzuciłem bo się wczoraj pogoda spieprzyła :/ a do 12 było pięknie.
było sobie życie
No to coś nocnego dla was znajdę.
skow przeczytaj to co dopisalem (szczegolnie drugi myslnik)
https://forum.olympusclub.pl/topics2...7660.htm#56845
(byla juz o tym mowa nie raz... dopiero teraz dopisalem na pierwszej stronie)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
???Zamieszczone przez Jeronimo
Jedno zdjęcie 800x600 (a raczej 600x800). Za wysokie? Skalować do 450x600 ?
- jedno zdjecie
- nie jakis kolos (czego przykladem sa niektore zdjecia jesienne ktore sa za duze w px i kb)
A to czy ktos sobie zrobi 800x600 czy 600x800 czy wezmie poprawke ze i tak zdjecia sa skalowane i lepiej przyciac odrazu zeby byly ladne (bo przy ankietach pewnie i tak wiekszosc osob nie klika zeby powiekszyc zdjecie) to juz jego sprawa... grunt zeby nie wrzucac olbrzymich zdjec.
skow do Ciebie napisalem zebys nie wrzucal dwoch zdjec bo i tak pierwsze bedzie wybrane.
Jakich dwóch? To było (i jest) tylko jedno zdjęcie.Zamieszczone przez Jeronimo
Nie wiedziałem, że pod spodem wyskoczy mi jakas miniaturka.
A to moze ja zapodam propozycje tematu "PKP"
Róbcie wreszcie ankietę na zdjęcia nocne bo już chyba dość ich jest , a fajny temat może paść.