Witam. Na początek...
Witam. Na początek...
czerwone ?!?
o tym zadecyduja wszyscy w ankiecie :PZamieszczone przez micky
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
mam nadzieję, że sie spodoba, ale chyba Jeronimo albo Radio już zgarneli koszulki
Oj, bedzie sie tutaj dzialo, bedzie![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
nie przesądzajmy z góry , bo jet tu kilka ciekawych fotek.
Na przyszlosć mam taką propozycje ,żeby nie ograniczac do jednego zdjęcia , a np 3 sztuki. Poza tym dla równych szans proponowałbym żeby mody i adminy zrobiły jakiś trik co by można było wrzucać fotki anonimowo. Z marginalnego konkursu jest szansa ,że nam się rozkręci fajna imprezka . Mam ciekawy i łatwy temat na nastepny , może za wczesnie ale już zapodaję : uczucie
tak wie m,że następny temat podsuwa wygrany , ale jakby pomysłu zbrakło to jest gotowiec.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
dodam coś od siebie
E-500 DZK +35 +FL-36 +70-300 E-30
blady kurde !! , ale żeś asa z rękawa wyciagnął , a już myslałem ,że odpuścisz.