Tadeuszu a jakim Olym byly zrobione te zdjecia? Tak na szybko co moge powiedziec to najbardziej w oko mi wpadla 2 fotka. Podoba mi sie ta mocna czerwien. Na 5 bardzo ladna GO.
kuba_psk,
Fotki byly robione Oly C-8080WZ.
anj76,
Nie moge przeciwstawiac Twojej fotki moim, bo to nie wypada w tym miejscu, ale uwazam, że Twoja jest obiecujaca, poniewaz na fotce widac (tzn. ja widze), ze cos mialas na mysli robiac zdjecie, a to jest najwazniejsze. Jeden kwiatek w pelni, drugi na betonie. Troszke malo swiatla, jak dla mnie, ale za duzo tez by nie bylo dobrze, bo gdyby te wszystki lodyzki rzucaly cien, to pewnie by wprowadzily sporozamieszania. Troche zbyt duzo niebieskiego na betonie, ale to drobiazg, WB cyfrowek czesto daje lekkie przeniebieszczczenie w pochmurna pogode.
Pzdr, TJ
dzieki za lightowe potraktowanie raczkujacej mnie w tym temacie i wydanie opiniitak naprawdę są to moje początki... przygladam sie tutaj waszym fot i wypowiedziom, staram sie wyciągać wnioski... a i tak uwazam ze... owszem nalezy posiadac odpowiednią wiedzę, umiejętności i wprawę zeby zrobić cos fajnego ale przede wszystkim ogromne szczescie
jak w kazdej innej dziedzinie
twoje są naprawdę swietne
anj76
Ja bym na pierwszym miejscu postawił pracę, a szczęście na jednym z dalszych, choć łut szczęścia jest absolutne niezbędny.
Pzdr, TJ
Na drugiej fotce tak mi analogiem powiało ,jakiś dobry film z seri profi , takie mam wrażenie.
Boże, co Ty gadasz. Jaki film serii profi? Na tym zdjęciu jest dziadowska kompresja JPGa i tragiczne, wynikające w niej, artefakty. Koszmar po prostu.Zamieszczone przez robin102
nie znam się w ogóle , a poza tym chyba pijany jestem.Zamieszczone przez lgrabun
Normalnie jak kolorowa fotka robiona moją starą practiką MTL na filmie kodaka kupionym w pewexie (subiektywnie)