Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: TARG (Nowy Targ )

robin102
    Gość

TARG (Nowy Targ )

Pierwotnie tytuł miał być biznesmeni , ale można by kogoś urazić , więc wrzucam bez tytułu. Jak ktoś ma sugestie to proszę podsunąć pomysł.
    Te fotki to TO co najbardziej lubię w fotografi. Robione były w pełnym słońcu w trudnych warunkach raczej z ukrycia lub strzały z biodra bo w takim miejscu można dostać po gębie za fotografowanie. Uwielbiam nasze góry i Górali.
    Zdjecia ani trochę nie szopowane , nie kombinowane.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Awatar nib
    Mieszka w
    poznań
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    5 dla mnie najlepsza, góral na tle swojego biznesu

| OlyJedi Awatar rabi
    Mieszka w
    Rzeszów
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    A mi pasuje 8
    Człek się zastanawia, czy dziadzio kupił to chomonto czy sprzedaje bo się szkapy pozbył ( ale chyba wygląda na zbyt nowe)
    E-500 DZK +35 +FL-36 +70-300 E-30

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Super reportaż. Nie wiem, które najlepsze, co najmniej kilka mi się podoba. Robin, mam wrażenie, że foty mają dominantę czerwoną. To mój monitor się pieprzy, czy tak faktycznie jest?

Przy takich fotach trza bardzo uważać. Rozeźlony góral może uderzyć ciupagą.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

robin102
    Gość
    Może i lekutko są za ciepłe , straszne lipcowe słońce waliło w samo południe , WB może być przestrzelony, chociaż ja na swoim monitorze za bardzo tego nie widzę- pewnie przyzwyczajenie.

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Rafał, dominanta czerwonego, u mnie też dostrzegalna, szczególnie na licach górali, może wynikać z częstego wśród tego ludu wspomagania krążenia krwi. No cóż góry.....
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Charakterne te zdjecia - bardzo lubię takie reportaże
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

| OlyJedi Awatar Kordek
    Mieszka w
    Prawie Zakopane
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Piotr Grześ
    Rafał, dominanta czerwonego, u mnie też dostrzegalna, szczególnie na licach górali, może wynikać z częstego wśród tego ludu wspomagania krążenia krwi. No cóż góry.....
    No ja jestem z gór. I mam pytanie czy nasi górale faktycznie najwięcej piją w Polsce czy tylko najmniej się kryją? Nie twierdze że się nie wspomagają, (z doświadczenia wiem że tak) ale i z innych regionów widze że, też to robią.
    A zdjęcia fajne, i podziwiam ja bym się jednak bał wyciągać aparatu przy ludziach po wspomaganiu
    E-3, E-510

Awatar anj76
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    fajny cykl, ma to sens... takie widać przemyslane, nie napstrykane

robin102
    Gość
    Zrobiłem dochodzenie : czerwona dominata powstała po zmniejszaniu i wyciąganiu z cieniu za pomocą ACDS pro , przy zmniejszaniu PS nie ma tego efektu ,ale nie z każdymi zdjeciami się to dzieje.