na oryginalnych zdjeciach czy tez odbitkach jest tez nieostro?Zamieszczone przez bisag
Moze tylko na tych do netu.. po pomniejszeniu fotki trzeba ja wyostrzyc!
pozdrawiam
na oryginalnych zdjeciach czy tez odbitkach jest tez nieostro?Zamieszczone przez bisag
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
/quote] na oryginalnych zdjeciach czy tez odbitkach jest tez nieostro?
Jeśli chodzi o to kolorowe zdjęcie to na odbitce było dla mnie jak najbardziej ostre zwłaszcza, że dopiero co przerzuciłam się z analoga. Tym bardziej byłam zdziwiona kiedy po przeróbce wysłałam do oceny ( przeróbka dotyczyła tła ) i jak już pisałam, pierwsza uwaga była taka, że zdjęcie jest nieostre,( a nie było zmniejszane). To było jakis rok temu i robiłam zdjęcia na auto. Teraz staram się tego unikać , ale tak nie zawsze wychodzi z tą nieszczęsną ostrością. W zasadzie to jest taki "letni" aparat bo tylko na zewnątrz nie ma problemu z ustawieniam ostrości ( wtedy za to lubi przepalać). Zatem pytanie czy to kolorowe zdjęcie jest ostre czy nie ?
Pozdrawiam
Sorki , coś nie doczytałem , a widzę ,że jesteś ONA a nie ON.
Kolorowe zdjecie jest OSTRE !!! , z tym ,że apart mierzył ostrosc na wlosy i coś tam w nie wpięte . Twarz mniej ostra bo poza płaszczyzną ostrosci , ot przestrzelone po prostu. Fotki na papierzez zawsze beda ostrzejsze , a szeczególnie te w formacie 10x15