Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Wątek: E1 nawalil podczas deszczu

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria

E1 nawalil podczas deszczu

panowie stała się tragedia :/ mój E1 nawalił podczas deszczu(ZAMÓKŁ), więcej później, jestem wk*****ny. Miałbym świetny reportarz a tak LIPA !!!!!! więcej później.

Jeronimo: temat wydzielony z watku Osłona LCD MC-1.
    było sobie życie

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    panowie stała się tragedia :/ mój E1 nawalił podczas deszczu(ZAMÓKŁ), więcej później, jestem wk*****ny. Miałbym świetny reportarz a tak LIPA !!!!!! więcej później.
    fotomic, napisz coś więcej.
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

robin102
    Gość
    Eeee tam , Penie wypiłeś za dużo lub zjadłeś za mało . E -1 się nie psują i to w dzień Wojska Polskiego.

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez robin102
    Eeee tam , Penie wypiłeś za dużo lub zjadłeś za mało
    ja stawiam jednak na wiadro.
    blady

Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    W skrócie, akcja była taka, że fociłem podczas weekendy troszkę czasu w takim mżący deszczu, trochę po nim ciekło, aczkolwiek starałem sie go nie narażać na ciągły deszcz i przy większym opadzie chowałem sprzęcik pod kórtkę.

Co prawda po nim ciekło ale IMO nic się nie powinno stać.

I .........................

Najpierw zaczął pikać kilkakrotnie(tak jak przy potwierdzeniu ostrości) i zdechł. Myślałem że aku. wymieniłem na nowy po kilku godzinach ryszuł !!!!. Ale LCD nie działa :/ i nie wiem co jeszcze :/ K***A poprostu straciłem nerwy.

ja stawiam jednak na wiadro.
    co za wiadro ? Jakie wiadro ? Jak chcecie sobie pożartować to może nie tu co ?
    było sobie życie

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    co za wiadro ? Jakie wiadro ? Jak chcecie sobie pożartować to może nie tu co ?
    fotomic, nie denerwuj się, wchodzisz w temat o osłonie, zmieniasz cały wątek pisząc o zepsutym E-1 i masz pretensje, ze ludzie zaczynają sobie żarty robić. Rozumiem, że nie jest do śmiechu i przykra sprawa ale co się zepsuło to da się naprawić (mam taką nadzieję).

Co do wiadra - był kiedyś ktoś, kto podał informację, że przetestował swojego E-1 na okoliczność wodoszczelności wkładając aparat do wiadra z wodą - oczywiście ta informacja była podana tylko w charakterze żartu. Stad moja dygresja, że może wpadł do wiadra i nie przeżył.

Masz jeszcze gwarancję na ten aparat?

(tak czy siak sorki za zrobienie sobie niestosownego dowcipu)
    blady

Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    co do wiadra to sam sobie tak żartowałem heheh :/ ale lipa :/

gwarancja jest jeszcze na szczęście.

spoko, przepraszam jestem wkurzony i to bardzo, to był jedyny dzień kiedy miałem fotki robić podczas urlopu i taki motyw :/ no myślałem że go wywale w kosmos
    było sobie życie

| OlyJedi
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Napisz potem coś więcej, bo odpukać mi nic do tej pory się nie stało, a zmoczyłem go już kilka razy i to solidnie.

Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jps
    Napisz potem coś więcej, bo odpukać mi nic do tej pory się nie stało, a zmoczyłem go już kilka razy i to solidnie.
    kurcze wiesz nawet nie wiem co napisać. To był w sumie pierwszy raz kiedy mi zamókł(nie licząc w zimie niskich temperatur). Poprostu był lekki deszczyk no i po nim spływało i dość długo był mokry i tyle, na początku padł. Po kilku godzinach ruszył ale tylko na chwilę. LCD nie działa.

Teraz jestem w robocie, wiec nie wiem czy od wczoraj mu sie coś poprawiło :/

Dziwna rzecz, że jak długo jakaś kropla jest na LCD i na górnym wyświetlaczu to po pewnym czasie zaparowuje OD ŚRODKA !!!! :/

P.S. mój sprzęcik był kilka raz w serwie, może cos z uszczelkami zamieszali niedokłądnie ???
    było sobie życie

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    chyba jeszcze nikt nie pisal o jakies awarii w E-1 (za wyjatkiem odklejajacej sie gumy...).
    Jak stary jest Twoj olek?
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać