panowie stała się tragedia :/ mój E1 nawalił podczas deszczu(ZAMÓKŁ), więcej później, jestem wk*****ny. Miałbym świetny reportarz a tak LIPA !!!!!! więcej później.
Jeronimo: temat wydzielony z watku Osłona LCD MC-1.
panowie stała się tragedia :/ mój E1 nawalił podczas deszczu(ZAMÓKŁ), więcej później, jestem wk*****ny. Miałbym świetny reportarz a tak LIPA !!!!!! więcej później.
Jeronimo: temat wydzielony z watku Osłona LCD MC-1.
było sobie życie
panowie stała się tragedia :/ mój E1 nawalił podczas deszczu(ZAMÓKŁ), więcej później, jestem wk*****ny. Miałbym świetny reportarz a tak LIPA !!!!!! więcej później.fotomic, napisz coś więcej.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Eeee tam , Penie wypiłeś za dużo lub zjadłeś za mało . E -1 się nie psują i to w dzień Wojska Polskiego.
ja stawiam jednak na wiadro.Zamieszczone przez robin102
blady
W skrócie, akcja była taka, że fociłem podczas weekendy troszkę czasu w takim mżący deszczu, trochę po nim ciekło, aczkolwiek starałem sie go nie narażać na ciągły deszcz i przy większym opadzie chowałem sprzęcik pod kórtkę.
Co prawda po nim ciekło ale IMO nic się nie powinno stać.
I .........................
Najpierw zaczął pikać kilkakrotnie(tak jak przy potwierdzeniu ostrości) i zdechł. Myślałem że aku. wymieniłem na nowy po kilku godzinach ryszuł !!!!. Ale LCD nie działa :/ i nie wiem co jeszcze :/ K***A poprostu straciłem nerwy.
co za wiadro ? Jakie wiadro ? Jak chcecie sobie pożartować to może nie tu co ?ja stawiam jednak na wiadro.
było sobie życie
fotomic, nie denerwuj się, wchodzisz w temat o osłonie, zmieniasz cały wątek pisząc o zepsutym E-1 i masz pretensje, ze ludzie zaczynają sobie żarty robić. Rozumiem, że nie jest do śmiechu i przykra sprawa ale co się zepsuło to da się naprawić (mam taką nadzieję).co za wiadro ? Jakie wiadro ? Jak chcecie sobie pożartować to może nie tu co ?
Co do wiadra - był kiedyś ktoś, kto podał informację, że przetestował swojego E-1 na okoliczność wodoszczelności wkładając aparat do wiadra z wodą - oczywiście ta informacja była podana tylko w charakterze żartu. Stad moja dygresja, że może wpadł do wiadra i nie przeżył.
Masz jeszcze gwarancję na ten aparat?
(tak czy siak sorki za zrobienie sobie niestosownego dowcipu)
blady
co do wiadra to sam sobie tak żartowałemheheh :/ ale lipa :/
gwarancja jest jeszcze na szczęście.
spoko, przepraszam jestem wkurzony i to bardzo, to był jedyny dzień kiedy miałem fotki robić podczas urlopu i taki motyw :/ no myślałem że go wywale w kosmos
było sobie życie
Napisz potem coś więcej, bo odpukać mi nic do tej pory się nie stało, a zmoczyłem go już kilka razy i to solidnie.
kurcze wiesz nawet nie wiem co napisać. To był w sumie pierwszy raz kiedy mi zamókł(nie licząc w zimie niskich temperatur). Poprostu był lekki deszczyk no i po nim spływało i dość długo był mokry i tyle, na początku padł. Po kilku godzinach ruszył ale tylko na chwilę. LCD nie działa.Zamieszczone przez jps
Teraz jestem w robocie, wiec nie wiem czy od wczoraj mu sie coś poprawiło :/
Dziwna rzecz, że jak długo jakaś kropla jest na LCD i na górnym wyświetlaczu to po pewnym czasie zaparowuje OD ŚRODKA !!!! :/
P.S. mój sprzęcik był kilka raz w serwie, może cos z uszczelkami zamieszali niedokłądnie ???
było sobie życie
chyba jeszcze nikt nie pisal o jakies awarii w E-1 (za wyjatkiem odklejajacej sie gumy...).
Jak stary jest Twoj olek?![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać