Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Wrocławska sesja studyjna

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Willow, milo, ze tu zawitales.
    Mysle, ze wlasnie jedno z tych zdjec powinienes byl na obiektywnych pokazac. Sa swietne, przy czym jeden i dwa po prostu rewelacja, z naciskiem na dwa
    Trzecie podoba mi sie kolorystycznie, natomiast ustawienie dziewczyn raczej srednio mi podchodzi.
    Pozdrawiam!
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Eddiem będą na Obiektywnych ale nie wszystkie na raz trzeba stopniować napięcie )
    a 2 wcale nie jest najmocniejsza
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Willow, alez nie musi byc najmocniesze, zeby bylo dobre
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Zdjęcia są bardzo zmysłowe i niemal są komiksem, opowiadają historyjkę. Pierwsze, to zaloty, drugie, to słodkie namowy i decyzja, trzecie przedstawia parę damską po akcie. Fotki są robione w konwencji filmu „Bilitis” (nie twierdzę, że dokładnie tak jest), który w zamierzchłych czasach przecierał szlaki dla tego rodzaju tematyki.
    Fotki są bardzo malarskie, światło współtworzy nastrój, ciemne tło. Znakomite. Najlepsza jest druga, promieniuje erotyzmem bardzo delikatnym oraz zawiera napięcie, uwidocznione szczególnie w splocie rak po lewej i w ogarniającej, łapczywie rozpostartej dłoni po prawej (moze zbyt rozpostartej, zbyt krotkie paluszki), przymknięte powieki dodają intymności. Piękne ujęte są wtulone główki, światełko cymes, kolorki ładnie przygaszone.
    Bardzo dobra robota.
    A propos, jestem homofobem w znaczeniu takim, ze nie aprobuje małżeństw homoseksualnych i adopcji dzieci przez takowe. Jestem pod prąd

Pzdr, TJ

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    dawno na tym forum nic nie pisalem no ale jak widze zdjecia studyjne to musze

Dobre techniczne, bardzo ladniutkie i klimatyczne fotki z taka ciepla tonacja - I like it
    Wielka szkoda ze nie wrzuciles fotek z exif'ami bo przy takich zdjeciach lubie szpiegowac co kto i jak ustawil. Zreszta wogle lubie backstage i zawsze mnie ciekawi jakie byly lampy i jak zostaly rozstawione. Np. fotka nr2 za tym czerwonym materialem na modelce bardzo fajny efekt rozmycia wyszedl... czy to tylko zabawa GO czy jakies filterki czy tez poruszenie? Wyglada mi to raczej na PS'a no ale pisales ze w PSie nie dotykales za duzo...

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    rozmycie naturalne , akurat w tym zdjęciu w PSie dodałem tylko winietkę, coby wyglądało jak podglądane przez dziurkę od klucza ) swieciłem 3 lampami, jedna z dużym SB oktagonalnym jako główne światło, 2 z biała parasolką z tyłu jako kontra, 3 ze strumienicą na tło. A i jeszcze była blenda biała.
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Przeworsk
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Tak jak wiekszosci rowniez najbardzije podoba mi sie fota nr. 2. Swietna kolorystyka i swiatlo wyrozniajace dlonie, lekka nutka erotyzmu dodaje uroku zdjeciu i powoduje ze emanuje ono energia. Tak ja to odbieram.

Czekam na nastepne.

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez luc4s
    Wogóle nie rozumiem przesłania tych zdjęć, co to jakaś kampania promująca kochających się inaczej? Gdyby na tych zdjęciach był mężczyzna i kobieta odbiór, przynajmniej mój byłby znacznie inny.
    Mocna wypowiedz. Sarachmet pokazala siebie z psem, ktos tam fotografowal sie z koniem, do tego jeszcze bardzo przytulony do pyska, inni znowu fotografuja sie z dzieckiem. I teraz nie wiem - czy mam wyobrazni pozwolic na wszystko, czy tez przyhamowac? Jakkolwiek bym nie pömyslal moge okazac sie jakims tam fobem, ostatnio bardzo na czasie.

pozdrawiam,
    excel