A kto to taki?Zamieszczone przez RadioErewan
A kto to taki?Zamieszczone przez RadioErewan
Sądząc po wpisach w histori wiki: fotomic
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Prawdodpodobnie jakiś maniak CivilizationZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
dlaczego tak sądzisz ?Zamieszczone przez mariush
P.S. co do wrzucania zdjeć, to niezły pomysł. Tylko zanim do tego dojdzie będzie trzeba określić jasne reguły(zapewne trochę to potrwa).
było sobie życie
Nazwa Olypedia skojarzyła mi sie z Civilipedią z tej właśnie gryZamieszczone przez fotomic
![]()
A to nie wiem, nie widziałemZamieszczone przez mariush
. Pewnie z upływem czasu forma sie zmieni.
było sobie życie
Tak sobie myślę, że od treści zawartych w tej Olypedi będzie wiele zależało, im lepsze opinie i zdjęcia tym więcej sprzętu się sprzeda.
Może Olek Polska powinien udostępnić jakieś dodatkowe materiały "stwórcy" strony??
Swoją drogą z przyjemnościa pomogę w twrzeniu tej strony jeśli do czegokolwiek się nadam![]()
Proszę o przydzielenie zadań![]()
Z tego co sie orientuję to więcej materiałów nie ma i nie będzie od OP. :/ aczkolwiek nie jestem pewien. Co do tworzenia strony to rzeczywiście "stwórca" strony powienien dostać jakieś materiały i obmyślić plan kolejnych zadań.Zamieszczone przez Magus
Zapewne "stwórca" potrzebuje pomocyi każde pomoc będzie mile widziana, widać że projekt raczkuje dopiero i jest dużo pracy. Czekamy na "stwórce"
Myślę że jedną z pierwszych rzeczy jaką trzeba obmyśleć jest upload zdjęć(sampli), aczkolwiek trzeba ustalić twarde zasady. Prawo redagowania nie będzie dostępne zapewne dla każdego.
było sobie życie
...ach co za skromnosc :P
fajna sprawajuz dopisalem jedno zdanie :P mam nadzieje ze jakis master czuwa nad tym
Jestem za dodaniem jakis super fotek, takich porzadnych technicznie itd. No a reszta zdjec to w KOMPENDIUM...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Zaraz, zaraz, jaki Twórca?
to wiki tylko z narzędzia ma być czy ideologicznie tez?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.