A poprawiłeś ten test? Stylistycznie był paskudny.Zamieszczone przez suchar
A poprawiłeś ten test? Stylistycznie był paskudny.Zamieszczone przez suchar
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ha, szkoda, ze dopiero teraz mi ktos powiedzial... Dobra, jak bede mial chwilke to poprawie. Trzeba bylo tak od razu, to bym bez sensu nie czekal. Moje sample macie?Zamieszczone przez grizz
spokojnie suchar, przez ostatnie miesiące wszystko stało i nie było żadnego postępu, dlaczego tak się stało a nie inaczej to już inna sprawa której nie ma sensu tu roztrząsać.
Tak jak grizz pisał Twój tekst stylistycznie jest do poprawy.
Ponowny rozruch planowałem w ciągu dwóch tygodni, ale skoro już teraz wiesz. To bardzo proszę o zajęcie się tym.
Pozdrawiam
PS. większośc testów z tego co widziałem prawie leży mimo zaznaczenia że są robione.
było sobie życie
Dobra, wykopie ten test i poprawie. Tak wyszlo, bo nigdy nie pisalem takiego testu i troche sie miotalem, co i gdzie pisac. Jak znajde troche czasu to sie tym zajme.Zamieszczone przez fotomic
Pzdr
w razie czego mogę go podesłać. no niestety, tak wyszło jak wyszło, ale spokojnie, każdy jakoś kiedyś zaczynał. dobrze jest. zrobiłeś go od początku do końca i to się chwali.Zamieszczone przez suchar
było sobie życie
Trochę zdjęć w wakacje specjalnie pod Olypedie. Jednak czas mam tylko w weekendy, a najbliższe dwa mam zajęte. Postaram się do końca miesiąca coś wrzucić na stronkę.
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
bedziemy w kontakcie. Mam specjalne konto na sample.Zamieszczone przez YxasoR
było sobie życie