Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Nogi służą do chodzenia

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    excel,
    Trafiłeś w moje intencje. Jesteś dedukcjonistą z najlepszej szkoły.
    Rzeczywiście poprzez umieszczenie na obu zdjęciach pań po prawej stronie w mocnym punkcie obrazu chciałem zwrócić uwagę na nie, a raczej na ich sylwetki i najważniejszą część na tych zdjęciach – nogi. Oraz chciałem powiedzieć dokładnie, to co Ty odczytałeś, panowie (zarówno ci oglądający fotki, jak i ten gość na pierwszej fotce) – nogi służą do chodzenia, a do tych zgrabnych kobiet na zdjęciach – drogie panie, przecież wiecie, że niejeden się potknie zapatrzony, gdy przechodzicie obok.

Może to nie było dość sugestywne, bo jednak skala postaci, które miały nieść temat, była mała, niemniej cieszę się excel, że pogłówkowałeś i wykumałeś temat. Jesteś w moich oczach bystrzacha. Kadzę Ci szczerze.

Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    kurde, a jak by dac foto jakiegos autka (np http://www.mccullagh.org/db9/1ds2-4/...gen-beetle.jpg) i zatytulowac "Goraca naga laska siedzi na tyle" tez by sie fajnie intencji szukalo.

na tadeuszowym fot 1, gdzie pani niby kusi, ja nie wiem, czy ona stoi jak wryta oszolomiona trescia "potykacza kredyty", zdecydowanie chodzi o skale. tymbardziej, ze gosciu jakis przed nia tez glowe kieruje gdzies w okolice potykacza. czy moze ten jej rozkrok mowi, ze ona "dzis troche zle sie czuje"?

wykrok na fot 2 tez nie budzi zadnych moich zwierzecych instynktow. widze mame, ktora wraca ze spozywczaka.

obu pan nie widzialem na zywca a te zdjecia nie dadza rady wzbudzic we mnie meskich rzadz(y).

how about this?

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    dka,
    Masz dużo racji - skala okazała sie zbyt mała, a "hałas" otoczenia (na pierwszym zdjęciu jest to stojak z ogłoszeniem, kupka ścinków po prawej, tłumek przechodniów w tle i silny kontrast niebo / kanion uliczki, na drugim tez silny kontrast niebo/ kamienice oraz gołębie z cieniami, inni przechodnie z cieniami i architektura w tle) przeszkadza w analizie zdjęcia. Moim zdaniem, można by zwiększyć skalę, ale niewiele, bo wtedy zdjęcie stało by się zbyt pozbawione otoczenia, zwyczajności, a panie stały by sie zbyt dosłowne, przesadnie sugestywne w swej cielesności.
    Urodę też można dostrzec z pewnego dystansu.

Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Urodę też można dostrzec z pewnego dystansu.
    taa.. a potem pluj sobie w brode
    pozdrawiam

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    dka,
    Z tego wynika, że nogi służą nie tylko do chodzenia.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    z czego co wynika? ze pozory myla? ze nozki kusza z daleka?

oj, nie wysylam jeszcze posta tylko cos dopisze bo zaraz bym sie musial zgodzic na to, ze skala byla wlasciwa. ze jednak w tej skali kusily. otoz jak napisalem wyzej mnie - nie.

ale chetnie byl poocenial jeszcze jakies zdjecia tego typu. pod warunkiem, ze beda mniej 'wieloznaczne'

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    dka,
    No, to temat jest wyjasniony. Każdy z nas się trzyma swojego odbioru. Nie upieram się przy narzucaniu swoich intencji, czy oczekiwań dla forumowej widowni. Jej reakcja była bardzo dobra, jak na te dwie moje fotki o przesadnie zakręconych tytułach. Preferencje większości znam, a przynajmniej się domyślam. Rausumując, jednak nogi nie tylko służą do chodzenia.
    Pzdr, TJ

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów