Ostatnie - miodzio, choć wolał bym trochę inne chmury (się robi jakoś ciężko po prawej)
Ostatnie - miodzio, choć wolał bym trochę inne chmury (się robi jakoś ciężko po prawej)
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Horyzont nie powinien przecinać kadru w połowie. Jest taka zasada (można oczywiście ją łamać, ale z głową). Dobrze kombinujesz.
Oba bardzo interesujące, choć moim zdaniem za małe, żeby w pełni je (d)ocenić.
Gdzie ta 2 była robiona? Ja tam chce, uwielbiam takie pełne zieleni krajobrazy. Szkoda, że tam linia wysokiego biegnie...
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Sorki ze fotki za male takie wymogi regulaminowe
Beskid Sadeci "Leśne zwierzęta"
22
Idziemy sciezka a tu nagle halas w krzakach
23
i wychodza lesne zwierzerzeta
24
cala chmara niewiadomo co robic zwijac manatki i zwiewac
25
na szczescie odpuscily
26
ale nie do konca jedna pozostala nas pilnowac przez ok. 3 minuty
27
Jedno zwierze postanowilo oznakowac swoje terytorium dajac nam wiele do myslenia
28
Po oznakowaniu terytorium dzike ale to bardzo dzikie lesne zwierzeta odalaja sie
29
och zyjemy...........
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Witam
Niebezpieczna przygoda z naturą utrwalona w aparacie.![]()
Podoba mi się ten reportażyk![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Bardzo fajne opowiadanko wakacyjne , no i niezłe fotki. Ale ja jeszcze na chwilę do tego drugiego krajobrazu takiego zielonego z linią wys. nap. Bardzo mi się widzi, gdzie zrobione i wstaw większe do albumu, pooglądam z przyjemnościa.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
W pierwszym z tej historyjki, jakiś palacz wlazł Ci w kadr, prawy górny róg PGR!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R