Witam
Czy tylko ja widzę te szumy?strasznie mi na tych fotkach to przeszkadza, niebo jest "brudne", kolory na fotkach (tych ostatnich) jakieś sztuczne ... ale to tylko moje odczucia
Pzdr
Witam
Czy tylko ja widzę te szumy?strasznie mi na tych fotkach to przeszkadza, niebo jest "brudne", kolory na fotkach (tych ostatnich) jakieś sztuczne ... ale to tylko moje odczucia
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Nie tylko Ty![]()
MarudzicieMi się ciemne niebo w tej focie podoba
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Fota zrobiona przy iso 160 co dla olka E-20 to juz za wiele by szumy niebyly widoczne, a fota i tak juz odszumiana.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Troszkę ciemnawa ta ostatnia.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
45
bardzo fajny klimathmm... jaka pogoda... a gdzie jest tak ladnie?
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
"Oporanku", jak piszesz, przypadła mi do gustu. Że też dobrym ludziom chce się jeszcze tak rano wstawać! A tak na serio, piękna fotka i zazdroszczę Ci klimatów. Ponieważ świty są coraz późniejsze, także myślę o jakimś wypadzie w plener, by zaznać tych pięknych chwil. Dostrzegłem przed chwilą, czy masz jakąś plamkę na matrycy? Zobacz parę centymetrów bezpośrednio pod słońcem.
Po chwili
A może to chmury, sam nie wiem?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R