Piękna okolica i ładny kadr.
Moim skromym zdaniem można było go obciąć z prawej strony w miejscu, gdzie kończy ośnieżony stok, dalej jest już mniej ciekawie. Przepały na białych skałkach chyba były nie do uniknięcia w takim świetle.
Ale i tak jest bardzo urokliwie![]()
Rocco
Dzieki za kometarz
Beskidzkie poranki
306
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Kadr bardzo ładny, ale jakość coś szwankuje, zwłaszcza na końcach drzew to widać.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Juz są promyczki
309
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
308 i jak dla mnie pięknie 307 podobnie... piękne panoramy![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
307, 308, 309 SUPER. 306 z resztą też, tylko nie wiem, czy to wina mojego monitora w laptopie, czy obróbki, bo coś się zdjęcie pod względem jakościowym "kaszani". Jak zmniejszałem kiedyś, kiedyś w Paintcie, to wyglądało podobnie.
309 super może troszkę szkoda chmur że tak ich dużo ale fajnie jest![]()
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
panoramki jakoś mnie nie powaliły, być może dlatego, że sam ich kiedyś dużo kleiłem i opatrzyły mi się. 309 - podoba mi się światełko, ładnie uchwycone dzięki czemu pozbawione banalności zwykłej widokówki - aczkolwiek na widokówkę się jak najbardziej nadajeNie wiem czemu ale trochę płaskie się wydaje, może straciło dużo na kompresji ...