Ja tam nie wnikam jak zdjęcie zrobione - byle ładne było. Ale niestety jest taki trend w narodzie, co by potępiać HDRy, tylko dlatego, że są HDRami.Zamieszczone przez szklarz
Ja tam nie wnikam jak zdjęcie zrobione - byle ładne było. Ale niestety jest taki trend w narodzie, co by potępiać HDRy, tylko dlatego, że są HDRami.Zamieszczone przez szklarz
Nie słyszalem. Czy HDRy sa niepoprawne politycznie?Zamieszczone przez Rafał Czarny
Obraz to obraz, albo dobry albo nie, technika nia ma tu znaczenia.
Prawde mówiac wszystkie ostatnie fotki z Jury i nie tylko to HDR-y.
Po pierwsze robie w bretingu bo zawsze mozna wybrac najlepiej naswietlone, a wywolujac HDR-a uzyskuje sie lepsza kolorystyke zdiecja.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Bardzo podoba mi się 289. Niesamowicie faluje. Gdy je oglądam od lewej do prawej, bądź w drugą stronę, to moje oczy podążają za linią gruntu. Super![]()
Przyznać się do HRD, to tak, jak przyznać się do głosowania na PiS.Zamieszczone przez Woytec60
![]()
Niektórzy się tym szczycąPewnie ci, co robią HDRy
Nie róbmy autorowi OT...
Witam.
Jakie HDR?To tylko inna odmiana fotografiki. Mnie się podobają i nie potępiam. Jura’jska seria bardzo dobra.
Pozdrawiam
Grzesiek
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
289- piękny kadr a falujace pole tworzy wyjątkowy klimat ładu i piękna, 290- przyjemny jesienny krajobraz z urokliwym cieniem na łące, 291- panorama jest fantastiko takie skrzyżowanie epok gdzie na pierwszym planie wydobyte słoneczkiem ruiny sąsiedują w oddali z kominami fartyk a po prawej z rondem i chyba cmentarzem bardzo ciekawe. Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Dzieki za piekne zyczenia![]()
I dla Ciebie rowniez Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku![]()
ps. 291 w oryginale robi duuuuze wrazenie![]()