Ładnie, ładnie, ale pokaż coś innego, bo się monotonnie zaczyna robić.
Ładnie, ładnie, ale pokaż coś innego, bo się monotonnie zaczyna robić.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Szklarza,
Makóweczki ładne, Najbardziej mi się podoba nr 176 ze względu na fantazyjne wygięcie łodyżki - ładna kompozycja, dość harmonijnie wypełnia kadr. Gdyby było więcej światła, to wszystko by ożyło, a szczególnie łodyżka by się zaiskrzyła i gra muzyka by było. To zdjęcia łaknie światła, jak kania dżdżu. Niemniej jednak i teraz jest niezłe.
Pzdr, TJ
Dzieki za kometarze
Kolejna fotka.
179
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Szklarz,
Ale żeś zahadeerzył i podsycił kolorki, fotka stała się cukierkowo-atrakcyjna. Dzieło o wybujałej formie z epoki photoshopa.
Podoba mi sie komopozycja, jest taka prosta, ludowa, makatkowa, wyszywankowa, niebo w wasserkolorach, drzewa, jak na malunkach z laki.
Najbardziej przyciąga oko wijąca sie, falująca droga prowadząca do brzozy w mocnym punkcie i sielankowe drzewa z zaroślami na drugim planie, na bajkowym, krwiście zielonym wzgórku. To, co piszę, to nie są żarty, po prostu odczytałem obraz w pewnej konwencji. Jest malowniczy, ekspresyjny, prawie romantyczny. Podoba mi się, jako taki.
Pzdr, TJ
Dzieki Tadeusz za kometarz.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Hmmm... nie, zebym sie czepial ale... te mikroskopijne kropki na zdjeciach to co to jest? Ptaki? Moim zdaniem, troche, tyci psuja zdjecie...
A generalnie calosc kompozycji OK.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Dokładnie, masa jaskółek nad zamkiem latała
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
ładnie pozałeś ten zameczek - tak charmonijnie z otoczeniem a sam zamek emanuje spokojem.'pzdr
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8