Ocenki nie wazne to tylko cyferki, kometarze i porady sie licza.
Ocenki nie wazne to tylko cyferki, kometarze i porady sie licza.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Szklarzu, nie masz moze przypadkiem wiecej kwiatkow robionych Zuiko 50/1.8 OM? Pamietam, ze kapitalnie rysowal i chetnie bym wiecej zdjec nim machnietych
Swiete slowa, dlatego zawsze tak bardzo zaluje, gdy malo osob komentuje moje zdjecia. Badz co badz, ocenki tez cos mowia.Zamieszczone przez szklarz
bokeh i GO miażdzy w tym szkle... nic dodać
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Światełko i ostrość miodzio, udane kadry. Miło się ogląda, zapodawaj więcej. Nigdy nie miałem okoliczności ze szkłami OM w cyfrze, ale zaczyna mi się podobać. Tylko, czy warto czynić kolejne wydatki, jeśli już cyfrze trochę zainwestowałem i mam zamiar dalej. Przede mną jeszce 50-200 i 50![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dzieki szklarzu ucieszyles moje oczyTen bokeh na fotce numer 1... Bokeh tego szkla i to, jak rysuje, zdecydowanie wymiataja. Oj, cos czuje, ze niedlugo czeka mnie zakup tego szkielka i przejsciowki...
159 i 160 nie wyświetlają mi się. A szkoda, bo chłopcy mocno chwalili. Ostatnie bardzo miłe, piękne rozmycia.
Teraz mi tez sie juz nie wyswietlaja. Z tego co wiem, sa w Galerii.