Piękne 127, przepiękne!
Pzdr
Piękne 127, przepiękne!
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dzieki za kometarze.
Rafale mysle ze Tadeusz sie nie obrazi za te pare kwiatuszków, jak narazie to czwarty raz pstrykałem fotki tym obiektywem i musze jeszcze troszke znim popracowac.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Bardzo "soczyste" te Twoje kwiatki.
No i bardzo dobrze, bez konkurencji byłby zastój.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Doceniam irysy - sa bardzo trudne do sfocenia (jesli chodzi o mnie), prawie nigdy nie wyglądają na zdjęciu tak atrakcyjnie, jak w realu, tym bardziej, że szklarz fotografuje obiektywem o dłuższej ogniskowej niż ja, co daje ładne rozmycie tła, ale bardzo utrudnia osiągnięcie przyzwoitej głebi ostrości - przy przeciętnych warunkach oświetleniowych wymaga przymykania przysłony, co wydłuża czas migawki i nieraz psuje bokeh.
Kwiatuszek 127 mi się podoba - jest wdzięcznie rozkwitnięty. Troche głębia kielicha zginęła w nieostrości i przez to nie widać tam tego tajemniczego światełka, które w naturze przyciąga oko.
Doceniam wszystkie fotki, bo jest na nich i śwatło, co jest w foceniu kwiatków zasadą i miłe dla oka kompozycje, co świadczy o niezłej, efektywnej ekwilibrystyce z aparatem.
Pzdr, TJ
ładnie to manualne ZUIKO rysuje..
gdzie takie rosną ?Zamieszczone przez szklarz
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
127! najlepszy.
bardzo mi się podoba.
john100
Kwiatuszki Sundaville to taki tegoroczny hit kwiatów tarasowych.
Rosna umnie na tarasie, jak narazie to male krzaczki.
Dzieki za kometarze.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
bardzo udane te kwiatuchy moim zdaniem. stare poczciwe zuiko daje radę jak widać.
pzdr
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Piekne te kwaitki. Takie soczyste kolorki, takie mocne. I ten bokeh... O matko, ale szkloNo, zrobiles mocna konkurencje Tadeuszowi
![]()