Fota 86 piękna, ale... KRZYWA!!! Taki duży chłopak, a przepuścił takiego babola. Wyprostuj proszę i wrzuć jeszcze raz.
Ja w pradawnych czasach miałem smienę 3M. To był dopiero zajebisty aparat, jak ze "Stawki większej niż życie".
Fota 86 piękna, ale... KRZYWA!!! Taki duży chłopak, a przepuścił takiego babola. Wyprostuj proszę i wrzuć jeszcze raz.
Ja w pradawnych czasach miałem smienę 3M. To był dopiero zajebisty aparat, jak ze "Stawki większej niż życie".
Wedlug mnie to ona jest nadal lekko krzywa... Leci w prawo. Szkoda, bo bardzo dobra fotka.
Ale Wy macie poziomice w oczach !
ja tam nic nie widzę, albo widzę - ale mi to nie przeszkadza
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Ja jestem bardzo wyczulony na krzywe pejzaże. Krzywe ujęcia można zaakceptować w reporterce (czasem nawet dodają dynamiki), ale przy krajobrazach (zwłaszcza z wodą) to nie do przyjęcia.Zamieszczone przez john100
Rafał, a gdzie tu woda!!
A co do fotki , to fakt minimalnie leci w prawo sprawdziłem, mój programik leciutko ją obrócił w lewo i jest lepiej , zdecydowanie
/*...................*/
/* ...........................*/
Teraz okJesli bardzo chciec, to te chmurki przypominaja wielki, spieniony ocean... ;P Ciekawe, ze ludzkie oczy wychwytuja takie minimalne roznice, minimalne niesymetrycznosci.
Kucze, ja wychwytuję nawet minimalne krzywizny. Wiem, że na zdjęciu 86 nie ma wody. Dałem tylko przykład, że krzywe pejzaże z wodą szczególnie mnie denerwują (bo woda z natury jest pozioma. Oprócz wodospadówZamieszczone przez suchar
).
Wielkie dzięki. Ja Tobie wzajemnie.![]()