Bardzo ladne fotki, jakie kolory! Z tych trzech ostatnich najbardziej podoba mi sie 72, jest taka...hmmm...przestrzenna. Swietna!
Bardzo ladne fotki, jakie kolory! Z tych trzech ostatnich najbardziej podoba mi sie 72, jest taka...hmmm...przestrzenna. Swietna!
Zaj.....te fotki
powaga jestem pełen uznania dla mistrza
Najlepsze 71 i 72
pozdr.
www.galeria.stalowcy.com --> Wojtka T. fotoreportaże z meczów Stali Poniatowa I nie tylko !!!
Dzieki za opinie to jedne z pierwszych fotek zrobionych pare minutek po 7 rano, widocznosc w miare dzieki inwersji
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
71 i 72 ok 70 troszkę odstaje do tyłu.
Tak czy siak, troszkę mi czegoś tu brakuje... może jutro do mnie trafi czego![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Sklarz, od początku tematu przyglądam się twoim fotką i muszem powiedziec że jestem pełen uznania. Pejzarze , krajobrazy to masz opanowane do perfekcjiserio
z ostatniej serii 72 najbardziej
pozdr
Pozdr
72 ExtraFajny motyw góry zazdroszczę Ci tych widoczków
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Poprzednie jak dla mnie byly lepsze. 74 jeszcze ok, chociaz 72 zdecydowanie ciekawsze, czulo sie te odleglosci, wielkosc gor. 73 zupelnie mi nie lezy, chyba za duzo tych drzew.
73-74 średniawe, ale 75 już bardzo ładne, choć może troszkę za dużo nieba.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.