Jak się specjalizują jak pierwszy raz o niech słyszę.Zamieszczone przez rrrradek
To, ze dają gwarancje na 10 lat to nie znaczy, ze nie padają.
PO Pretec daje wieczystą![]()
Jak się specjalizują jak pierwszy raz o niech słyszę.Zamieszczone przez rrrradek
To, ze dają gwarancje na 10 lat to nie znaczy, ze nie padają.
PO Pretec daje wieczystą![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
O to samo zapytałem kumpla. On na to, ze właśnie niewiele osób o tych firmach wie ale są naprawdę dobre. Ale nie przesadzaj, że nie słyszałeś o tych kartach, na allegrusie jest tego sporo.Zamieszczone przez grizz
Profil klienta allegro raczej nie odpowiada fotoamatorowi, który nie chce stracić zapisanych zdjęć i woli dopłacić
Jak uważasz... Twoje ryzyko
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zamieszczone przez grizz
jasne, że moje ryzyko. Ja mam sandisca ale będę kupował drugą kartę oraz data bank i tak się zastanawiam. wiem, ze kupię 2GB ale co, jeszcze nie wiem. chciałem kupić Extrema III ale koles poważnie mnie namawia i się waham. Zresztą moje foty są jeszcze kiepskiej jakości więc jak stracę to nikt oprócz Żony i mnie nie będzie płakał- tak sobie żartuję.
jeśli chodzi o SANDISCa to odkąd sięgam swoją w miarę rozumną pamięcią na ten temat to mi się kojarze przede wszystkim właśnie z nośnikami danych. Jak wychodzi coś nowego to przeważnie od nich a dopiero konkurencja ich goni... więc jak komukolwiek polecam jakieś karty to tylko te... ale ja się nie znam...![]()
kupuj SanDiska i będziesz zadowolony - szybko i niezawodnie.Zamieszczone przez rrrradek
Niespełna dwa tygodnie temu sprawiłem sobie CF 4GB SanDisk Extreme - wymiata cenowo (260zł) i wydajnościowo i z tego co czytałem jedne z mniej awaryjnych + 10 lat gwarancji kogoś zobowiązuje.
Miałem poprzednio 2GB SanDiska Ultra i widać różnicę - szczególnie w zapisie rawów :] Ponoć już zniknoł problem fejków które chodziły po allegro, wiec śmiało można kupować i focić a nie gdybac :]
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
no i na 99% kupię sandisca.
Mysle, ze bedzie to dobry wybor. W tym wypadku oplaca sie wydac wiecej zmniejszajac ryzyko, ze karta padnie i bedzie po zdjeciach. Sam mam Sandisca i polecam, nie padl mi ani razu.Zamieszczone przez rrrradek
Pzdr
myślisz, że można spokojnie łykać od sprawdzonych gości z allegro? byłem dzisiaj w media markt i za extrema na allegro dam prawie 80 może nawet 100 zł taniej.
tak jak piszesz od sprawdzonych, można bez obaw kupować na Allegro.Zamieszczone przez rrrradek
pozdrawiam
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5