Igrabun,
na planie nie działo się zbyt wiele by mógł być jakiś większy "pomysł" jak to twierdzisz,
ale w porządku ...
pozdrawiam
falkirk
Igrabun,
na planie nie działo się zbyt wiele by mógł być jakiś większy "pomysł" jak to twierdzisz,
ale w porządku ...
pozdrawiam
falkirk
moj tata hoduje sobie na dzialce jakies kuraki i kiedys przyszlo mi do glowy porobic im foto. efekty sobie daruje, bo te ptaki sa po prostu wstretne. czerwone slepia, istne mutanty. co innego zrobic foto reklamowe zdrowej kurki, na reklame np. kurzej fermy ze zdrowymi jajeczkami. w tle trawka a kurka grzebie sobie z gracja lapka w ziemi
ale zaraz.. skoro mamy ptaka-mutanta, to czemu by nie zrobic dobrego foto wykorzystujac jego cechy?? hm..
Najlepiej zrób fotę jak kurak mutant gwałci nierogaciznę okoliczną.Zamieszczone przez dka
) o jaaa.. rafal przestan, bo w robocie jestem. kazdy sie patrzy na mnie dziwnie, ze z nudnego rutynowego rzemiosla potrafie sie usmiac jak z dobrego kawalu..
wystartowalem na miasto kiedys z obiektywem 40-150. posciagalem sobie pewne latarnie w radomsku. na ziemi jak zauwalylem pojawil sie dziwny cien latarni. podnosze glowe a tu nade mna w odleglosci 1 metra zasiadla taka bestia. musialem cofnac sie ostroznie, aby moc zlapac ostrosc. jeden strzal i skurczybyk odlecial.
4. Kawał byka
A co on taki upasiony? Fota nie zachwyca mnie, bo ptak niepiękny. I siedzi na czymś brzydkim.
Ptaszyslo jak ptaszysko ale swoj urok ma
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Najładniejsze t0: 1 i2 chociaz 1 jakby przeostrzona.....ale to moze moje oczy juz nie takie![]()
5. "Birds"![]()
ŚwietneU mnie takie tabuny szpaków szalały do niedawna. A ostatnio tylko wrony - mniejsze stadka niestety ale wolno latają więc uchwycić łatwiej
![]()