lubie fotki takie "niezbyt dobre"
Zachecam innych uzytkownikow tego obiektywu do publikacji zdjec 'przykladowych'.
lubie fotki takie "niezbyt dobre"
Zachecam innych uzytkownikow tego obiektywu do publikacji zdjec 'przykladowych'.
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
tez coś wrzuce
E300+14-45+40-150+50/2Macro,Canon FD system
..Jeronimo - czuje sie zaproszony..
Pozdrawiam
Coral
no ladniutkie fotki... ale chyba nie powiesz ze to oryginaly i ze tylko ramke dodales?
btw.
Test Report / Review - Olympus Digital Zuiko 50mm f/2 ED
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
..nie, ale te powyzej tez sa obrabiane...trza bylo zaznaczyc ze chcesz z matrycy to bym nie wstawial ..ale nie ma sprawy - poprostu wywal je bo ja juz nie moge..Zamieszczone przez Jeronimo
Pozdrawiam
Coral
nie no spox... chodzilo o to ze nowi potencjalni nabywcy tego obiektywu moga lepiej ocenic sprzet patrzac na "czyste" fotki niz na obrobke![]()
Fajnie ze wrzuciles tu swoje fotkia czy obrobione czy nie to juz tylko ja sie czepiam
![]()
Zamieszczone przez Jeronimo
Na zdjęcie składa się coś wiecej niż czysta fotka. Robisz RAW i go wywołujesz. Obiektyw i matryca muszą dać ostre z odpowiednia GO, szczegółowe i kontrastowe zdjęcie, które będzie podstawą dalszej obróbki i na końcu da tak dobry efekt jak powyżej.
stałem się szczęśliwym posiadaczem tego cudszkła i pozwolę sobie zaprezentować próbke jego możliwości:
w PSie tylko zmieniłem tonację, podciągnąłem kontrast i wyostrzyłem po zmniejszeniu
RAW 1/320s, f.2.0 iso 100 dopalone lampą studyjną z parasolką.
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Z taką córką to nawet słoikiem można zrobić dobry portret![]()