jak bedziesz sprzedawał gripa to daj znac na gg:2128511 jestem zainteresowany
jak bedziesz sprzedawał gripa to daj znac na gg:2128511 jestem zainteresowany
Wierny Olkowi użytkownik Pentaxa
-A 50mm 1,7 , A-28mm 2.8 , 135mm 2,5
SONY to SONY - tanie nie jest, żyłuje z ludzi ile wlezie. do tego szkła rodem z analoga i pedalskie sanki... jeśli zawalczą marketingiem, to trzecia pozycja na rynku murowana, ciekawe na jak długo.
serio robili jakieś lustra?
davnes:
nie dobijaj zawodnika, przecież już przeprosił za chwile słabości...
momo to jestem chetny na gripka:]
moze się zdarzy druga chwila słabności kto to wie
a ja na lampe fl36. kontakt gg 5216080
a ja na 14-54, o ile w idealnym stanie i cena korzystna...
o qurcze zrobił sie nam z watku targ:]
P>S oferta kupna gipa dalej aktualna
no wlasnie jak na targu
a ja coraz blizej decyzji i chyba was zaskocze bo padlo na Minolte 7D - mialem z nia juz przyjemosc wprawdzie wielka i kanciasta ale najwazniejsze, ze nie wiele dodam i bede mial komplecik jak ulal czyli
1) 17-35/ 2,8-3,5 Minolta ok 900zł
2) 50 /1,7 ew. 1,4 Minolta ok. 350zł
3) Makro Sigma albo osina 90, 100 mm ok500-800 zł
4) zoom 100-300 Minolta nawet ze swiatlem 4,5 moze byc dzieki stabilizacji nie musze sie rzucac na kosztowne 2,8
5)Metz 44 ok 800zł
To prosze o wasze propozycje w sprawie batery gripa, obiektywu 14-54 oraz flasha - na priwata, zeby nie robic tu handloforum
widzę, że już zdecydowałes, ja naprawdę uzywałem wielu aparatów zarówno analogowych jak i cyfrówek, dla siebie wybrałem po naprawdę długich analizach E 300 gdzie cena nie odgrywała zasadniczej roli. Po ponad roku nie załuję swojej decyzji, aparat w pełni realizuje moje zamierzenia i jest niezawodny od - 20 poniżej zera do robienia fotek przy padającym deszczu osłonięty tylko reklamówką z otworkiem na obiektyw. Pozdrawiam![]()
pozdrawiam Wiejo
a właściciel tej minolty słyszalem ,że przesiada się na E-system
hi hi hi
krishu:
no to wybrałeś... większego badziewia kupić się nie da (to tylko moje zdanie) - w końcu to najbardziej powalona konolta. przynajmniej dwie osoby spróbowały tego G i z podkulonymi ogonami wrócyły do E-1, tak więc powodzenia.
jeśli już konolta, to postaw na sonoltę, może nie będzie się tak walić jak 7D a ma parę fajnych patentów.