Strona 63 z 87 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 861

Wątek: torba / plecak

rocco
    Gość
    Jeśli szukacie torby z materiału i nierzucającej się w oczy to polecam tę Mekko S803.
    Mam i bardzo sobie chwalę, to czeski klon torby Domke F803, nie gorszy od oryginału a mam wrażenie, że nawet lepszy bo troche ciekawiej rozwiązano w niej przednie kieszenie, sa większe i pojemniejsze.

Łazikowałem z nią przez cały ubiegłoroczny urlop i moje wrażenia były bardzo pozytywne. Torba jest wygodna do noszenia, skóra pod nia nie poci się (bo to bawełna), jest dośc cienka więc dobrze układa sie na ramieniu a przy tym nadzwyczaj pojemna.
    Szczerze polecam, oprócz mnie tę torbę ma chyba także Grizz, to on zwrócił na nią moją uwagę.

Parę fotek wersji czarnej ściągnietych z forum Pentaxa:

Piaskowa jest zdecydowanie ładniejsza a materiał jest impregnowany i świetnie da się myć ewentualne zabrudzenia.

Torbę można zamawiać telefonicznie na stronce z pierwszego linku, koszt to pewnie około 180 złotych, gdzieś tyle kosztowała rok temu.

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria
    Dzięki rocco.
    Właśnie chciałem czymś uzupełnić moje K3 i myślałem m.in. o tym mekko.
    Skoro polecasz to musi być ok

Awatar gsh
    Mieszka w
    Silesia/Poland
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Jeśli szukacie torby z materiału i nierzucającej się w oczy to polecam tę Mekko S803.

Wydaje mi się, że ta moja to jest chyba jakiś klon tego Mekko, patrząc na zdjęcia widze ten sam kształt, takie same kieszenie, środek również.

rocco
    Gość
    To podobieństwo spowodowało, że napisałem o Mekko
    Jakby dobrze poszukać, to podobnych toreb znalazłby więcej, to ostatnio dość popularna linia.

Torba Mekko jest świetnie wykonana, mogę szczerze polecić.
    Jedyna wada jakiej się dopatrzyłem to to, że wkład z pianki nie ma własnej pokrywy a całość zamyka się tylko klapą torby. Przy fotografowaniu to zaleta ale na czas transportu przydałoby się lepsze zabezpieczenie przed kurzem.
    Rozwiązałem to za pomocą małzonki z maszyną do szycia, zrobiła mi taki kapturek z rzepami po bokach w podobnym kolorze co wkład, teraz sprzęt przykryty jest idealnie.

PS
    Jakby co, to mogę zrobić fotki...

Awatar gsh
    Mieszka w
    Silesia/Poland
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Jedyna wada jakiej się dopatrzyłem to to, że wkład z pianki nie ma własnej pokrywy a całość zamyka się tylko klapą torby.
    W moim modelu jest dodatkowe zabezpieczenie głównej kieszeni na sprzęt zapinane na zamek. Wygląda to tak :
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	torba.jpg
Wyświetleń:	320
Rozmiar:	182,9 KB
ID:	19760  

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria
    Test Lowepro Flipside

Na marginesie cytatek:
    Bardzo podobnie ma się sprawa z klamrami, które również można spotkać w innych produktach Lowepro. Są to komponenty marki Duraflex, które mają bardzo dobra opinię i są wykorzystywane przy produkcji najlepszych plecków terrorystycznych.
    Kupiłbym ten plecak ale gdyby był zrobiony z terrorystycznych brzuszków
    Ostatnio edytowane przez Wieprz ; 2.07.09 o 09:12

| OlyJedi
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Ja posiadam coś takiegohttp://fotozakupy.pl/plecak/apollo-dual,7791s i puki co się mieszcze e-500+kit+jasny 40-150. ten plecak jest bardzo wygodny

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Domke F6, uzywam od dwoch mcy i jest to zdecydowanie najlepsza torba nie wygladajaca na torbe foto z jaka sie zetknalem! Bardzo polecam, choc na zakupy trzeba sie wybrac niestety za granice. Polski przedstawiciel zaproponowal mi "2-3 mce oczekiwania ale bez gwarancji ze na pewno bedzie". W Adoramie byly od reki

| OlyJedi Awatar rafrog
    Mieszka w
    lubelskie
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Kto na forum ma ten plecak ? http://fotozakupy.pl/plecak/olympus-...pack-pro,8145s

Ewentualnie może ktoś mi polecić jakiś plecak na 2 body + laptop ?
    Ostatnio edytowane przez rafrog ; 2.07.09 o 12:16

| OlyJedi Awatar rafrog
    Mieszka w
    lubelskie
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Znalazłem coś takiego http://www.allegro.pl/item671719412_...ikon_sony.html

Ktoś się orientuje co to może być ?