potwierdzam mekko.
potwierdzam mekko.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
fomei też ma w ofercie kilka modeli śmiesznych niefotograficznych z wyglądu:
np takie coś
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Mam pytanie do użytkowników: który model będzie lepiej dopasowany toploader 50AW czy 55AW do zestawu C 50D + 18-135mm (ewentualnie na dno torebki C50mm) filtr i to wszystko. W MM mają tylko na stanie toploader 45Potrzebny mi futerał na wyjazdy w góry kabura świetnie się sprawdza z przodu na klacie w terenie miałem 75AW duża to już kawał torby!
jak ludzie są posiadacze takiego toploadera?
wyklikane na mobilku
Torby też ładne. Nawet bardzo.
http://www.pompidoo.com/
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
rzeczywiście każda z toreb jest niczego sobie
jest dobrze
Przymierzam się ostatnio do zakupu plecaka foto. Moje preferencje to : pas biodrowy, pokrowiec przeciwdeszczowy no i 2 komory. Padło póki co na Benro Quicken 300 i Kata DR-466i. Która lokata będzie waszym zdaniem lepsza - chińczyk czy izraelczyk? Odpowiednio 2 i 5 lat gwarancji.
Miałem Katę DR465. Super jakość wykonania i generalnie plecak ma zwartą formę, nie jest zbyt duży ani pękaty. System otwierania komory ze sprzętem jest bardzo wygodny (teraz mam Naneu ładowany od strony pleców i już mnie to wkurza). Sprzedałem jednak ten plecak, bo nie ma porządnego mocowania do statywu (da się przypiąć coś małego, lekkiego, ale nic więcej), górna komora jest malutka i brakuje dodatkowych kieszonek na drobiazgi.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Benro wygląda na pojemniejszy ale Kata to sprawdzona firma która od lat produkuje plecaki.
Wg mnie to ten model Kata ma trochę za małą przestrzeń na aparat i akcesoria. Mam coś podobnego Lowepro i sprawdza się tylko na krótkich wypadach. Wejdzie tylko aparat, 2 obiektywy i lampa a górna przestrzeń pomieści tylko kurtkę/bluze i kanapki.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)