Mi zawsze podobała się idea podobna do opisanej przez chomsky.
Wcieliła ją w życie firma Naneu w modelu Adventure K5.
Są to tak naprawdę 2 plecaki w jednym . Pewnie kiedyś sobie kupię.
Pozdrawiam
Mi zawsze podobała się idea podobna do opisanej przez chomsky.
Wcieliła ją w życie firma Naneu w modelu Adventure K5.
Są to tak naprawdę 2 plecaki w jednym . Pewnie kiedyś sobie kupię.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez grizz ; 18.01.10 o 22:01 Powód: Automatyczne scalenie postów
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
to jest naprawdę duża kobyła. Pojemna, ale kosmetyczkowata.
To nie jest plecaczek na codzień, ale solidna transportowa jednostka.
Używam go tylko do taszczenia całego sprzętu. Wchodzi spokojnie (e-1z gripem 14-54/ zd50 / 40-150/ fl 50/ Om2/ dwa szkiełka om/ trzy ładowarki, zasilacz do laptopa, laptop, dysk2,5", kilka zestawów aku, )
Na miasto używam Oriona, w góry normalnego plecaka, do którego wsadzam "insert" z oriona. (aparat na szyi)
p.s. Jedna uwaga - plecy mają tendencję do chłonięcia potu i w środku podszewka staje się mokra :/
Ostatnio edytowane przez grizz ; 18.01.10 o 22:15
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Mam ten drugi (no prawie - bo bez komory na lapka), o taki:
http://fotozakupy.pl/plecak/lowepro-...ekker-aw,3654s
Mieszczę w nim E-3+12-60, ZD 50-200, FL-50 i ZD 50 i jeszcze jest trochę miejsca (E-3 z gripem też spokojnie powinno wejść). Dostęp jak to w plecaku, ale za to jestem spokojny o sprzęt no i jego kompaktowe wymiary dają tyle, że nikt się nie czepia jako bagażu podręcznego do samolotu...
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 19.01.10 o 02:04
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Używam torby Lowepro StealthReporter 200AW. Mieszczę w niej: E-30 z podpiętym 14-54, 9-18, 40-150 i lampę (Metz 48 AF-1) w pokrowcu. W kieszonkach mam zawsze jeszcze jakieś pierdółki w rodzaju zapasowych kart, ściereczek czy filtrów. Torba jest całkiem sympatyczna ale obawiam się, że raczej nie uda mi się już w niej zmieścić E-30 z dołączonym gripem (jak w końcu dojdzie do mnie z Niemiec) i trzeba będzie albo rozejrzeć się za nową torbą albo nieco "przekonstruować" wnętrze kosztem np. noszenia jednego obiektywu mniej.
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Witam.
Może ktoś z was widział taki fajny wynalazek gdzieś w sieci; oczywiście chodzi mi o tą ''torbę'', bo wydaje się byc bardzo praktyczna...
Pozdrawiam;MicSzu.
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
cześć
mam pytanko dotyczące plecaków kata, mianowicie chodzi o serie 465,466,467
Oglądałem w internecie te plecaki i jakoś nie zauważam różnic między nimi, więc dlaczego ceny są różne
mniej więcej ma się to tak
kata 465 najniższa cena około 235 zł
kata 466 najniższa cena około 250 zł
kata 465 najniższa cena około 280 zł
dlaczego przy braku widocznych różnic, jest taki rozrzut cenowy ??
mieszkam w Lublinie więc nie mogę sobie takiego plecaka obejrzeć na żywca, bo tu nie ma gdzie (przynajmniej ja nie znam sklepu w Lublinie który by oferował plecaki tej firmy)
Pozdrawiam i proszę o pomoc
PS. chyba że jest coś podobnego godnego polecenia innych firm.
Nie kupuj bez macania... bo jest duża szansa, ze trafisz na jakieś pierdołki, które Cię będą denerwować.