Strona 56 z 87 PierwszyPierwszy ... 646545556575866 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 861

Wątek: torba / plecak

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    Wygląda na żywcem zerżnięty z LowePro computrekker
    Jesteś w błędzie, Grizzie

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Wieprz Zobacz posta
    Jesteś w błędzie, Grizzie
    to czym się rózni?
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    argh ok. Cofam. Złe grafiki google mi wyszukało :P
    Ostatnio edytowane przez grizz ; 20.04.09 o 21:06 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

diabolique
    Gość
    Przejrzałem wątek, ale większość linków do Allegro już nieaktualna.
    Może ktoś doradzić jakiś pakowny plecak (duże body, dwa duże szkiełka i garść drobiazgu) za rozsądną cenę? Na zdjęciach wszystkie wyglądają fajnie, ale mnie chodzi o coś, co już ktoś wypróbował i jest zadowolony.
    W torbie już mi się toto w komplecie nie mieści

| OlyJedi Awatar HrabiaMiod
    Mieszka w
    Kraków, Poland
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Mam prośbę do posiadacza Naneu Pro Alpha-L - o zrobienie zdjęć plecaka na plecach. Szukam czegoś do ok. 300zł, na e1, 14-54, lampę, OM, trzy szkła OM i lubitela + statyw + laptok 15'' + jakieś osobiste rzeczy. Chciałbym jeden plecak na wszystkie okazje - a więc nie może być za mały, ma się to wszystko zmieścić, ale też nie chcę, by był jakimś słoniem, z racji na to, że często będe się z nim wybierał na miasto, czy uczelnię, gdzie zabiorę e1 i laptop na przykład - nie chce by był wielki i tym samym nieporęczny w takiej sytuacji. Chcę, by był zgrabny, że tak to ujmę

Właściwie zacieśniłem wybór do wspomnianego Naneu Pro Alpha-L i K3L. K3L wydaje się być świetnym plecakiem, acz trochę przerażają mnie jego gabaryty - mocno odstaje od pleców. Jak jest z Naneu?

Ostatecznie wolę, by nie weszło wszystko (bo i kiedy zabiorę ze sobą tyle szpeji?), ale by był zgrabny. Musi wejść e1 z obiektywem i lampą i jakieś zeszyty a4, książki oraz musi być miejsce na statyw.

Poza tym, jeśli ktoś byłby zainteresowany, gdy kupię ów, będe miał na zbyciu Tamraca Adventure 7 - świetny plecak, ekstra wykonany, wygodny, ale nie mieści mi się tam laptop - dlatego zmiana.

pozdrawiam

Awatar Scytal
    Mieszka w
    Gliwice
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    dzieki za pomoc
    Naneu jakos pominalem w poszukiwaniach wlasnie ze wzgledu na Alphe ktora mi sie totalnie nie podoba
    K3L pro to widze jednak perelka, przyjrze mu sie uwazniej

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    Przejrzałem wątek, ale większość linków do Allegro już nieaktualna.
    Może ktoś doradzić jakiś pakowny plecak (duże body, dwa duże szkiełka i garść drobiazgu) za rozsądną cenę? Na zdjęciach wszystkie wyglądają fajnie, ale mnie chodzi o coś, co już ktoś wypróbował i jest zadowolony.
    W torbie już mi się toto w komplecie nie mieści
    Jeśli chciałbyś dwukomorowy a chwalony (m.in. przeze mnie) K3 jest za mały to od niedawna w ofercie naneu jest coś większego - k4L. Widziałem za ok 370 zł. Na zdjęciach wygląda na coś co ma zalety K3 ale trzeba by go zmacać dla pewności.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

pytanie dot. torby , proszę o pomoc

Witajcie!
    Mam pytanie , czy w ogóle coś takiego jest.
    Mam od nie dawna lustrzankę,ale torby jeszcze nie,a na sobotę jest już mi potrzebna - wyjazd.
    Nie chcę kupować jakiejś torby do ręki. Poszukuję czegoś takiego żeby przerzucić przez ramię,przez głowę i na skos -rozumiecie, sportową,nie wiem jak to nazwać? Bym mógła mieć ją tak zapakowaną i spokojnie jeździć na rowerze, chodzić po górach.
    Rozumiecie o jaki tym torby mi chodzi czy nie bardzo?

Dodam, że mam Sony Alpha 200 , narazie z jednym obiektywem.
    Ostatnio edytowane przez Karol ; 22.04.09 o 19:36 Powód: przeniosłem do odpowiedniego wątku

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Nie bardzo.

Na rower to biodrówka, albo plecak.

W góry, to plecak, albo biodrówka, albo po prostu aparat na szyi, a akcesoria w wyprawowym plecaku.

Torba się nadaje na miasto i na spacery. Nie w teren.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kasia20202 Zobacz posta
    Poszukuję czegoś takiego żeby przerzucić przez ramię,przez głowę i na skos -rozumiecie, sportową,nie wiem jak to nazwać?
    Przychodzi mi do głowy np. olympusowy Swing Bag albo SlingShot od Lowepro.
    Coś takiego lub takiego
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Chodzi mi bardziej o coś takiego jak to drugie. Możliwość przerzucenia przez ramię, możliwość noszenia na ramieniu. Fajne jest to, że można sobie body aparatu, obiektyw,akumulatorek i te wszystkie inne rzeczy poukładać, tylko czy ma ktoś takiego? Zdaje to swój egzamin, wygodne? Polecacie czy raczej na nie jesteście?