Dzięki serdecznie. Myślę, że się nie obrazisz jak dorzucę punkcik w reputacji.
Dzięki serdecznie. Myślę, że się nie obrazisz jak dorzucę punkcik w reputacji.
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
Mam dokładnie taką samą torbę - MSZ dobre wykonanie, solidna, spokojnie mieszczę w niej E-3 z gripem i podpiętym 12-60 (w pionie), ZD 50-200 SWD, FL-50, ZD 50mm, dyfuzor i sporo drobnego szpeju ( filtry, karty, dodatkowa bateria, pilot, data bank, płytka statywu, dodatkowe Accu do lampy). Samo noszenie - torba jak torba - nigdy MSZ nie będzie tak wygodna jak plecak, ale mieści mi cały fotograficzny szpej...
PS
Futerał na karty od razu poleciał w kąt...![]()
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 4.04.09 o 16:53
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
No dużo faktycznie można zmieścić. Dzięki za odpowiedź.
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
przegladnalem z grubsza watek, na necie dosc duzo sie naczytalem i wychodzi ze ponizej 200zl plecak jest zbyt malo wytrzymaly, aby mnie interesowal, moje fundusze to powiedzmy 400zl
szukam plecaka w ktorym oprocz aparatu przeniose wode 1,5 litra, najlepiej dwie butelki (pod katem wycieczek w gorach), przydaloby sie tez mocowanie na statyw, nie pogardze kieszenia na laptopa (15,4'')
patrzac na tansze tamraki czy lowepro nic takiego nie rzucilo mi sie w oczy... wszystko malutkie i bez zew. uchwytow czy kieszeni na butelki
moze ktos mial podobny problem?
czy tez moze zostac przy zwyklym plecaku i zainwestowac w torbe na foto? nie wiem tylko ile by ze mnie zostalo po 12h w gorach z torba na szyi![]()
Pod kątem wycieczek w góry - naneu k3 pro,
system nośny tego plecaka mnie zachwycił po prostu![]()
Więc myślę, że warto rozważyć chociaż
Duża butelka z wodą mineralną mocuje się dobrze w zewnętrznej kieszeni
plecaka, można ze statywem![]()
Podpisuję się pod tym oburącz.
Możesz rzucić okiem na "test konsumencki" na cf