Boomer gdybyś mógł zrobić jakieś zdjęcia byłbym taaaaaak wdzięczny.![]()
Wstaw na forum albo meilem prześlij jak wygodniej.
Boomer gdybyś mógł zrobić jakieś zdjęcia byłbym taaaaaak wdzięczny.![]()
Wstaw na forum albo meilem prześlij jak wygodniej.
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
max do soboty bedziesz mial. Nie wiem czy do piatku dam rade ale w sobote i tak mam zaplanowane focenie. Dorzuce jeszcze gratow do torby i porobie fotki![]()
Ja mam plecak Naneu Pro model Bravo z serii Military. Jestem bardzo zadowolony, plecak jest solidnie wykonany i pakowny, jest niepozorny i ciekawie rozwiązany co do konfiguracji... chociaż zauważam jedną maleńką wadę - uchwyty ramienne (nie wiem jak to się nazywa, to co się zakłada plecak ;P )są dość grube co nie pozwala na noszenie plecaka na jedno ramię w warunkach zimowych, bo mi się ześliguje z kurtki. Poza tym jest to raczej zaleta - przy kilku godzinnym noszeniu nie uwiera, jest mięciutko
Jeżeli będzie ktoś miał takie życzenie mogę zrobić jakieś fotki by pokazać możliwości tego plecaka. Gdy się nie ma wielkiego arsenału szkieł to myślę, że jest idealny.
E-30 / 12-60 / ...
http://ramian.pl
boomer cierpliwie czekami wielkie dzięki
![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
mogę "ofocić" slingshota 300, którego jestem w posiadaniu - jak oczywiście chcecie.
Generalnie - polecam, duży plecak i bardoz poręczny. widziałem "200kę" ale IMO troszku za mały dla mnie.
Pozdrawiam
Ja mogę zrobić dokumentację Tamraca System 6, jeśli się to komuś przyda.
Ja crumplera, jak ktoś zainteresowany![]()
Ja chętnie obejrzę,a jak ktośby miał też SYSTEM 2,to poproszę.Zamieszczone przez raven66
Dzis bylem w MM kupilem sobie plecaczek Tamrac mod 5371.Dlaczego? ano dawali na wszystko 20% i przy kasie na karte ADAC 10% w sumie 30% nizej.A cena wyjsciowa to 20€ .W kasie zaplacilem 14€.A niech tam sobie bedzie.Jesc nie wola.
ja jestem zainteresowany więc...z góry dziekuję za fotki...Zamieszczone przez mariouche
![]()