Strona 32 z 87 PierwszyPierwszy ... 2230313233344282 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 861

Wątek: torba / plecak

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    163
    Moja galeria
    LowePro computrekker spokeojnie wchodzi dziadek z gripeem, do oriona I też.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    tej torby co podałeś jeszcze nie namierzyłem. Wczoraj oglądałem kilkanaście toreb w realu (bo nie ma to jak pomacać) i się załamałem.... Nie wiem jak wielki jest E-1 ale chyba mniejszy od E-3.

Moj E-3 z gripem ma takie wymiary ~
    wysoki na 16,5cm , szeroki na 14cm, a bok 13,5...

Chyba na upartego będę musiał jakoś bokiem go transportować nie chce kupować olbrzymiej walizki tylko jakiś plecak normalny. W realu niestety mały jest wybór no, a w internecie jak już podają duże wymiary to często liczą z komorą na laptopa itp.
    Jakby ktoś miał jakieś informacje w którą firmę się w celować to bardzo proszę.

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Plumek
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez falstar Zobacz posta
    na przykład jak do tego Fastpacka można dowiązać statyw.
    Zasadniczo nie można

Swoje fotki wrzucam na Insta

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    327
    Moja galeria
    Witam !

A próbowałeś tu :
    http://tenba.com/showCategory.aspx?Categoryid=3

Może coś Tobie dopasuje . )

Pzdr

th3big
    Gość
    Muszę jakiś foto plecak na wakacje kupić, który pomieści moje graty i nie zostanie zakwestionowany jako bagaż podręczny.

Jedno body, lampa, statyw doczepiany z boku, cztery obiektywy w tym ewentualnie lecz niekoniecznie 70-200 z tc. Ma ktoś z Was jakąś propozycję? Od przeglądania ofert boli mnie już głowa
    Ostatnio edytowane przez th3big ; 23.04.08 o 15:53

| OlyJedi Awatar Morlok
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Polecam Naneu Pro Alfa. Na pewno można go wziąć do samolotu. Moja znajoma zabrała mi go i poleciała do Londynu. Nikt sie nie czepiał. cena: ok.175PLN. A zresztą popatrz sobie:
    http://www.naneupro.com/products/mo-a/#
    Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.

th3big
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Pi-er17 Zobacz posta
    Polecam Naneu Pro Alfa. Na pewno można go wziąć do samolotu. Moja znajoma zabrała mi go i poleciała do Londynu. Nikt sie nie czepiał. cena: ok.175PLN. A zresztą popatrz sobie:
    http://www.naneupro.com/products/mo-a/#
    Wygląda dobrze, a cena jest jego mocną stroną. Dzięki. Poszukam w sieci zdjęć środka. Koleżanka jest zadowolona? Czy jest duża elastyczność w konfigurowaniu środka? Jak z zabezpieczeniem sprzętu przed uderzeniami?

Myślałem jeszcze nad większą wersją National Geographic. W Europie kosztują absurdalnie dużo, ale za oceanem wychodzi około 500zł czyli 40% tego co wołają sobie w Eurolandzie!!! Mieściłbym się w tym co planowałem wydać na plecak. Mój kolega ma mniejszą wersję i sobie chwali. Plecak nie wygląda okazale i mało się kojarzy z foto, a to spory plus. Zresztą świetnie się sprawdza jako plecak "niefoto".

| OlyJedi
    Mieszka w
    Otwock
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    th3big: na 4 stronie tego wątku masz moje opisy, zdjęcia (dużo - wisi jeszcze na rapidshare). Poczytaj i pooglądaj.

| OlyJedi Awatar Morlok
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez th3big Zobacz posta
    Wygląda dobrze, a cena jest jego mocną stroną. Dzięki. Poszukam w sieci zdjęć środka. Koleżanka jest zadowolona? Czy jest duża elastyczność w konfigurowaniu środka? Jak z zabezpieczeniem sprzętu przed uderzeniami?
    Czy zadowolona nie wiem. Zadzwoniła tylko z informacją że jest fajnie i podróż bez wydarzeń i samolocie bez problemów.
    Ja zadowolony jestem. Na dole przedział na foto, a u góry na socjal. przegrodę można precz i jak sie nie foci to całość na inności można mieć. I od diabła kieszonek, uchwyt na statyw, kieszonka na komórkę i nawet jest kompasik
    Wszystko solidnie zabezpieczine, postronki do noszenia grube, szerokie. Dla mnie b. wygodny, a jestem stary zrzęda. Przed kupnem tego, przymierzałem Lowepro i zdał mi sie mniej wygodny i funkcjonalny, ale to może być kwestia osobnicza.
    Najlepiej sprawdź kto sprzedaje w twojej okolicy i pomacaj. W końcu plecak jak buty, musi być b. wygodny. Ja bym nie kupił bez macania.
    Pozdr.
    P.S. Tu masz dobre fotki plecaczka:
    http://www.allegro.pl/item352009222_...klep_wawa.html
    Ostatnio edytowane przez Morlok ; 23.04.08 o 22:16
    Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez henry1 Zobacz posta
    thx, tej firmy jeszcze nie oglądałem fajnie bo na tej stronie podają dokładne wymiary.... może znajdę taką dużą jak szukam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać