LowePro computrekker spokeojnie wchodzi dziadek z gripeem, do oriona I też.
LowePro computrekker spokeojnie wchodzi dziadek z gripeem, do oriona I też.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
tej torby co podałeś jeszcze nie namierzyłem. Wczoraj oglądałem kilkanaście toreb w realu (bo nie ma to jak pomacać) i się załamałem.... Nie wiem jak wielki jest E-1 ale chyba mniejszy od E-3.
Moj E-3 z gripem ma takie wymiary ~
wysoki na 16,5cm, szeroki na 14cm, a bok 13,5...
Chyba na upartego będę musiał jakoś bokiem go transportowaćnie chce kupować olbrzymiej walizki tylko jakiś plecak normalny. W realu niestety mały jest wybór no, a w internecie jak już podają duże wymiary to często liczą z komorą na laptopa itp.
Jakby ktoś miał jakieś informacje w którą firmę się w celować to bardzo proszę.
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Witam !
A próbowałeś tu :
http://tenba.com/showCategory.aspx?Categoryid=3
Może coś Tobie dopasuje .)
Pzdr
Muszę jakiś foto plecak na wakacje kupić, który pomieści moje graty i nie zostanie zakwestionowany jako bagaż podręczny.
Jedno body, lampa, statyw doczepiany z boku, cztery obiektywy w tym ewentualnie lecz niekoniecznie 70-200 z tc. Ma ktoś z Was jakąś propozycję? Od przeglądania ofert boli mnie już głowa![]()
Ostatnio edytowane przez th3big ; 23.04.08 o 15:53
Polecam Naneu Pro Alfa. Na pewno można go wziąć do samolotu. Moja znajoma zabrała mi go i poleciała do Londynu. Nikt sie nie czepiał. cena: ok.175PLN. A zresztą popatrz sobie:
http://www.naneupro.com/products/mo-a/#
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Wygląda dobrze, a cena jest jego mocną stroną. Dzięki. Poszukam w sieci zdjęć środka. Koleżanka jest zadowolona? Czy jest duża elastyczność w konfigurowaniu środka? Jak z zabezpieczeniem sprzętu przed uderzeniami?
Myślałem jeszcze nad większą wersją National Geographic. W Europie kosztują absurdalnie dużo, ale za oceanem wychodzi około 500zł czyli 40% tego co wołają sobie w Eurolandzie!!! Mieściłbym się w tym co planowałem wydać na plecak. Mój kolega ma mniejszą wersję i sobie chwali. Plecak nie wygląda okazale i mało się kojarzy z foto, a to spory plus. Zresztą świetnie się sprawdza jako plecak "niefoto".
th3big: na 4 stronie tego wątku masz moje opisy, zdjęcia (dużo - wisi jeszcze na rapidshare). Poczytaj i pooglądaj.![]()
Czy zadowolona nie wiem. Zadzwoniła tylko z informacją że jest fajnie i podróż bez wydarzeń i samolocie bez problemów.
Ja zadowolony jestem. Na dole przedział na foto, a u góry na socjal. przegrodę można precz i jak sie nie foci to całość na inności można mieć. I od diabła kieszonek, uchwyt na statyw, kieszonka na komórkę i nawet jest kompasik
Wszystko solidnie zabezpieczine, postronki do noszenia grube, szerokie. Dla mnie b. wygodny, a jestem stary zrzęda. Przed kupnem tego, przymierzałem Lowepro i zdał mi sie mniej wygodny i funkcjonalny, ale to może być kwestia osobnicza.
Najlepiej sprawdź kto sprzedaje w twojej okolicy i pomacaj. W końcu plecak jak buty, musi być b. wygodny. Ja bym nie kupił bez macania.
Pozdr.
P.S. Tu masz dobre fotki plecaczka:
http://www.allegro.pl/item352009222_...klep_wawa.html
Ostatnio edytowane przez Morlok ; 23.04.08 o 22:16
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać