C4000z + Tulejka + Filtr Polaryzacyjny + Sky + Soczewka 10d + 2x128MB + 16MB + GP2100
I to bylo kompaktem wycinane? No, ja jestem pod wrazeniem. Szczegolnie podoba mi sie pierwsza fotka z tej serii.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Tak to wszystko jest robione jednym olkiem c740uz.... Jak na tamte czasy to byl wypas sprzecik ale teraz to juz troche malo... Wieczorkiem dorzuce jeszcze pare...Zamieszczone przez Eddie
C4000z + Tulejka + Filtr Polaryzacyjny + Sky + Soczewka 10d + 2x128MB + 16MB + GP2100
Wrzucaj smialo, chetnie obejrzeZamieszczone przez seta_lp
Mam w pracy kolege, ktory ma Olkowa lustrzanke hybrydowa (cyfre, rzecz jasna). Rozdzielczosc 2, -cos tam mln pikseli, za to mowi, ze obiektyw jest nie do przecenienia. Kupil go calkiem niedawno za grosze (aparat w dniu swojej premiery kosztowal podobno kosmiczne pieniadze), ale twierdzi, ze nie zamienilby na zadna z nowych cyfrowek. Optyke, tak twierdzi, ma calkowicie szklana.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
No, bardzo ładnie. Mi te zdjęcia się podobają. I wciąż jestem pod wrażeniem, tym większym, że to był kompakt
A swoją drogą, lustro, o którym pisałem wcześniej, to Olympus Camedia 2500L. Można go znaleźć na dpreview.com
BernArt - Moje zdjęcia