Proszę o ocenę. Uprzedzam, że jest to mój pierwszy post i jedna z pierwszych fotek.
rezyser
Proszę o ocenę. Uprzedzam, że jest to mój pierwszy post i jedna z pierwszych fotek.
rezyser
Zbyt ciekawe to ono nie jest. Ja bym mostek fotografował gdzieś z zewnątrz żeby widzieć całość mostka i najlepiej popołudniu albo wieczorem żeby wyłapać odbijające sie w wodzie promienie słońca ale to byłoby już zupelnie inne zdjęcie. W takim kadrze jak to ująłeś lepiej wychodzą mostki takie jak Siekierkowski ale to moje prywatne zdanie. Też jestem amatorem.
Cześć
Tak - nie zachwyca, nie wciąga - taki "słaby" mostek
Dawaj następne mościki
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
A poniższe ujęcia toruńskich mostów?
Cześć
Pierwszy mostek - zdjęcie trochę za ciemne - zwróć uwagę, że wzrok przyciąga te PIA na betonowej konstrukcji, która tak na prawdę zajmuje za dużo kadru - może odejście w prawo poprawiło by sytuację - nie wiem, do tego szkoda, że zdjęcie jest w małej rozdzielczości - pozwoliłem sobie na szybkiego - troszkę zmienić kadr - niech inni się wypowiedzą:
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
No troche lepiej. Jeszcze jakby tak pójść z tym aparatem z 10 m w prawo żeby tych napisów wcale nie było widać i więcej widać było samej konstrukcji mostu to już byłoby nieźle.
i też most z innego ujęcia...zdjęcia bez retuszu