nie no. druga ludeczka. lepiej "oddycha". misiek fajny taki samotny, ale ja bym go nie dal tak idealnie posrodku w poziomie. pchal bym go nizej, choc wtedy odczuwalnia "samotnosc" byla by slabsza..
nie no. druga ludeczka. lepiej "oddycha". misiek fajny taki samotny, ale ja bym go nie dal tak idealnie posrodku w poziomie. pchal bym go nizej, choc wtedy odczuwalnia "samotnosc" byla by slabsza..
Druga lepsza, choć łódka mogłaby być bliżej.
powinienes wziac pod uwage ze masz tutaj doczynienia niemalze z ekspertami i ich wypowiedzi powinny byc konstruktywne, a wyobraz sobie jakie wrazenie te fotki robią na przecietnym śmiertelnikudla mnie super
![]()
zdecydowanie jak dla mnie druga lepsza
Proszę
Wrzucę coś - dawno nie wrzucałem...
Może to bardziej się spodoba![]()
ta fotka cz-b jest fajna!
btw. numeruj zdjecia
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
To coś w guście "znajdź 10 różnic"? :-) (też mam opcję zdjęć seryjnych w aparacie, może niedługo również pochwalę się efektami jej działania ;-)))Zamieszczone przez PrzemQ_09
UPDATE:
A, widzę, że poprawione.
Druge bardzo udane.