Oto jakiego rumaka dziś ustrzeliłam.
I co myślicie? Można pokazywać ludziom, czy raczej schować do szuflady?
Oto jakiego rumaka dziś ustrzeliłam.
I co myślicie? Można pokazywać ludziom, czy raczej schować do szuflady?
C 765UZ + tuleja + UV Marumi 52 mm + WPC C-PL Marumi 52 mm + Raynox DCR-250 + soczewki makro + statyw
D-80 + N 18-200VR+ UV Hoya + T 90/2,8 + UV Marumi
Mozna pokazywac ludziom. Ja bym ja troszke jednak poddal edycji. Pobaw sie poziomami, konktrast i jasnosc tez byloby fajnie podciagnac.
...był Olek jest A6000
ROTFL co za skromnosc :P super fotka!!Zamieszczone przez Mata_Hari
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Kontrast i jasność już macałam, ale w poziomy to chyba jeszcze nie wejdę bo się na tyle nie znam na obsłudze programów. Nie wiem nawet jak w PS zrobić najbardziej banalną ramkę? Może podasz jakieś wskazówki. Czytałam już na ten temat, ale potem jak to chciałam wdzielić w życie, okazywało się, że opis był zbyt mało łopatologicznyZamieszczone przez kisi
Tak więc moje zdjęcia ramek nie mają
![]()
C 765UZ + tuleja + UV Marumi 52 mm + WPC C-PL Marumi 52 mm + Raynox DCR-250 + soczewki makro + statyw
No, przy mojej poprzedniej osie,Zamieszczone przez Jeronimo
ta fotka wypada raczej blado.
no comment... to moje fotki z mojego nowego obiektywu macro to dno :P
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Nie no, czemu od razu dno?
A myślisz, że ja takie fotki to robię od ręki, codziennie i na pęczki? Wiesz ile fotek nacykałam, ile się napolowałam, zanim efekt był taki? To są pojedyncze egzemplarze, rodzynki. I niestety bardzo tego żałuję. Inna sprawa, że nie mam kiedy robić zdjęć, a jedynym miejscem, gdzie mogę focić takie obiekty jest działka (nie moja w dodatku)
"Mata_Hari", piękny rodzynek. Głowa do góry.![]()
było sobie życie
Głowa już w górze![]()
Jak masz to pochwal sie jeszcze jakimś rodzynkiem.
P.S. Ciekawa godzina zamieszczenia topicu.![]()
było sobie życie