o w morde... szkoda ze ja tego nie widzialem... pewnie gdzies maly drukiem napisali... (kurier oczywiscie powiedzial ze nie ma pojecia na ten temat)... no nic... to ide obgryzac paznokcie![]()
o w morde... szkoda ze ja tego nie widzialem... pewnie gdzies maly drukiem napisali... (kurier oczywiscie powiedzial ze nie ma pojecia na ten temat)... no nic... to ide obgryzac paznokcie![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
A o tym ubezpieczeniu to nie wiem gdzie słyszałem... [/quote]Zamieszczone przez Procedura zgłoszenia reklamacji/naprawy
uszkodzenie, a zagubienie to dwie rozne rzeczy... o uszkodzenie sie nie boje bo wyslalem w firmowych opakowaniach w foliach bombelkowych itp.
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Wiem - pomyliłem się najpierw napisałem post, a później jeszcze raz sprawdziłem... ja też wysłąłem w ten sam sposób.
Powiedzcie - czy te tel do sprawdzania statusu są kiedykolwiek niezajęte? dzwonię i nie idzie się dodzwonić :/
Kurczę.. Mój tata zadzwonił dziś na ten nr informacyjny odnośnie statusu - dodzwonił sie i niedość, że powiedzieli że aparat dostanę za 3 tygodnie (!) to jeszcze że jest taka możliwość, że będę musiał zapłacić bo oni twierdzą że to jest spowodowane upadkiem... A aparat NIE UPADŁ ! Więc o co chodzi ?!
jak mam im udowodnić, że aparat nie upadł ?
Poczekaj na werdykt serwisu, wtedy będziesz się martwić.Zamieszczone przez PrzemQ_09
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
No w sumie tak... tyle że po 1 zawsze martwię się na zapas (taki już jestem:P) po drugie może lepiej od razu przygotować jakąś gadkę? Ehh... z tymi Olkami![]()
Nie wydaje mi się, by serwis korporacyjny usiłował zrobić Cię w balona. Dlatego radzę byś nie martwił się na zapas. Gadki i tak nie wykombinujesz.Zamieszczone przez PrzemQ_09
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto