Trochę dołujące , ale to jednak nie cmentarz. Nie mogłem się oprzeć żeby tego nie fotnąć . Zrobione obiektywem 35mm
Może Tadeusz słówko rzeknie.
1.
2.
![]()
Trochę dołujące , ale to jednak nie cmentarz. Nie mogłem się oprzeć żeby tego nie fotnąć . Zrobione obiektywem 35mm
Może Tadeusz słówko rzeknie.
1.
2.
![]()
witam,
nie dziwię się że robiłeś zdjęcia tego miejsca,
w porządku kadry z tym że w dwójce główny krzyż jest "ciachnięty" u góry ale to pewnie sam wiesz
masz może jakieś poziomy kadr tego miejsca ?
pozdrawiam
falkirk
mam jeszcze jedno i w poziomie.
![]()
Robin,
Gdzie to i co to? Fantastyczne zdjecie! Przeraza iloscia i roznorodnoscia. Moim zdaniem doskonale ujete, przez co dramat miejsca jest krzyczacy.
Pozdrawiam,
excel
Moim zdaniem kompletny chaos w kadrze, nie wiadomo, na czym skupić wzrok. Przypadkowe ujęcia. Jedynie trójka jakoś się wyróżnia na tle dwóch pozostałych.
lgrabun,
proponuje pojsc tam i zrobic porzadeczek - poustawiac z pedantyczna dokladnoscia np. od najwiekszego do najmniejszego lub w jednym rzadku duze, a w drugim male, ladne i nieladne, ewentualne dowody biedy i bogactwa pozbierac w oddzielne partie, itd. To moze byc bardzo ciekawe zajecie. Pozniej przyjdzie Robin i strzeli fotki wg lgrabunowskich wskazowek i nawet na cmentarzu moze sie zrobic wesolo.
Dalej, do roboty!
Powodzenia,
excel
Garbarka moi drodzy, święte miejsce dla prawosławnych, zawsze w pielgrzymce przynoszą tam krzyże, jast tam ich już prawie.. miliony. Robin, Ty to masz koło siebie super plenery. Gratuluję udanych fotek. Znakomicie oddają to miejsce i dobrze , że w BW.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
E, tam, porządeczek. Wystarczy zrobić dobre zdjęcie :-)Zamieszczone przez excel
To wzgórze obok Sanktuarium Maryjnego "Świeta Woda" .Przyjeżdżają tu ludziska z całej Polski do uzdrawiającego żródełka , także wszelakie pielgrzymki i każdy zostawia swój krzyżyk . Jest ich mnóstwo w totalnym bałaganie i bezładzie poustawiane i poprzekręcane przez wiatr. Nikt ich nie przestawia i nie poprawia , każdy dużo znaczy dla człowieka który go przytargał na tą górkę więc raczej nie wypada robić porządku. Jakbym umiał lepiej robić zdjęcia ,czyt. miał talent to pewnie by wyszły lepiej bez bałaganu. Chociaż może klimat miejsca by straciły.
lgrabun Fakt ujęcia , jak wszystkie u mnie przypadkowe, bo akurat jechałem tamtędy na ryby.
Piotr Grześ byłeś blisko na Grabarce jest jeszcze ciekawiej
robin102,
moj post nalezy czytac miedzy wierszami. Calosc to ironiczne dygresje na temat balaganu, o jakim pisze lgrabun.
Nie daj, Panie Boze, tam cokolwiek porzadkowac!
Robin, nadal przystaje przy swoim - piekne zdjecie.
Pozdrawiam,
excel