Aż się boje tego serwisu.
Jeronimo a twojemu aparatowi co dolega? Skow: mój raw waży 13,4 mb.
Dzięki za porady.
Aż się boje tego serwisu.
Jeronimo a twojemu aparatowi co dolega? Skow: mój raw waży 13,4 mb.
Dzięki za porady.
E-3, E-510
Tak jak i mój a raczej moje.Zamieszczone przez Kordek
(też mam E-300)
zamiast męczyć się z pakowaniem można ustawić w programie pocztowym opcję "Dziel widodomości większe niż 10MB"
(lub cos w tym stylu w zależności od programu) - list przyjdzie w dwóch kawałkach.
Witam.
W końcu wysłałem aparat do serwisu. Prawie po trzech tygodniach wrócił, i kreski czerwonej nie ma. Chyba dali nową matryce, na karcie CF jest nowy katalog 199OLYMP, a stary 103OLYMP.
I napisali takie zdanie:
Objawy awarii B0040
Nasi technicy zbadali państwa sprzęt i zalecają zwrócenie uwagi na pracę JEDNOSTKI CCD.
Wszystkie funkcje zostaną sprawdzone, aby móc udzielić sześciomiesięcznej gwarancji na wszystkie części.
E-3, E-510
czy ta kreska po lewej stronie zdjęcia to również ta sama wada o której mowa w tym temacie (czerwona kraska na plecach kamerzysty)?
- jak wygląda sprawa/droga serwisowania tego na gwarancji?
- aparat kupiony w polsce ma 2 lata gwarancji?
Tak, ten sam problem. Wywołaj to zdjęcie (ja jeszcze flamastrem zaznaczyłem tą kreskę żeby ją zauważyli) i dołącz do aparatu. Tu masz Link jak wygląda wysyłka do serwisu.
E-3, E-510
Po jakim przebiegu Ci się to pojawiło?
Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.
Nie wiem kogo pytasz, ale mnie po około 3800 zdjęciach. Kreska widoczna była tylko na iso400.
E-3, E-510
dzieki Kordekdziś wysyłam im korpusik do naprawy.
hm nie liczylem nigdy zrobionych zdjęć, myslę że nie dużo jak na tej klasy sprzęt, tzn kilka tysięcy 3-5tys więc uważam ze to zbyt mało na pojawianie się takich wad. obecnie zdjęcia mają nazwy: P8053817Po jakim przebiegu Ci się to pojawiło?
Nie ma sprawy maryo. Jak aparat przyjdzie sprawdź przez menu serwisowe.
E-3, E-510
zobacz na nazwy moich plików zdjęć: P8053817 jesli to zliczanie ilości fotek zrobionych to ja zrobilem 3817? i wychodzi tak jak u ciebie 3800 hehe to dziwna zbierznośćZamieszczone przez Kordek
PS. nie zgapiam od ciebie, dowodem moze byc post o 12.51 razem napisalismy