a takie info dostalas po wypelnieniu juz formularza czy jak.... bo ja wypelnilem formularz na WWW ze swoimi danymi no i zero potwierdzenia czy czegokolwiek (pozniej sie okarze ze np. ta strona w Firefox'ie chodzi nienajlepiej :P)
a takie info dostalas po wypelnieniu juz formularza czy jak.... bo ja wypelnilem formularz na WWW ze swoimi danymi no i zero potwierdzenia czy czegokolwiek (pozniej sie okarze ze np. ta strona w Firefox'ie chodzi nienajlepiej :P)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Formularz na stronie wypelnialam jedynie w przypadku kubka i koszulki. Mailowego potwierdznia po tym nie dostalam, chyba jedynie na stronie bylo cos w rodzaju "dziekujemy".Zamieszczone przez Jeronimo
A nagroda aparat - teraz jak i w poprzedmiom konkursie, zawiadomienie mailowe i na tego maila mialam bezposrednio odpisac.
Sprzedam NOWY Olympus FE-140.
O Grand Prix konkursu RAJD.OLYMPUS mogły ubiegać się wyłącznie osoby, które zgłosiły zdjęcia na wszystkie 45 tematy. Po długich i burzliwych obradach z ogromnej ilości zgłoszeń organizatorzy wyłonili osobę, która z dużym zaangażowaniem podeszła do realizacji tematów konkursowych. Informujemy również, że prace Uczestników, które kwalifikowały się do Grand Prix oceniane były jako grupa zdjęć. Oto wszystkie zdjęcia laureata Grand Prix:
[center:5b0c778c1b][/center:5b0c778c1b]
[center:5b0c778c1b]wyniki[/center:5b0c778c1b]
strona domowa Wojtka Winarskiego: http://fotowinarski.republika.pl/ (rajd)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Nie wiecie jak to jest z reklamacja w takich konkursach?
Wyslalam im maila 9.10, zgodnie z wymogami podalam wszystkie dane i mialam dostac odpowiedz zgodnie z regulaminem do 3 dni. I nic. 13.10 przypomnialam sie i dalej nic
Moze jestem upierdliwa, ale po co jest regulamin skoro nie jest przestrzegany?
witam,
dostał już ktoś z laureatów w którejś z 45 kategorii aparat,
ja czekam i się doczekać nie mogę
maila dostałem
Ja również czekam, ale jak na razie listonosz przynosi mi tylko rachunki lub oferty z okolicznych marketów![]()
No ciekawe kiedy dostane wkoncu kubek... chyba sie nie doczekam... Moze cos wiadomo o jakichs kolejnych fajnyh konkursach... Troche mi sie nudzi a tak to mozna poganiac z aparatem...
C4000z + Tulejka + Filtr Polaryzacyjny + Sky + Soczewka 10d + 2x128MB + 16MB + GP2100
Nie dostalam jeszcze nagrodyZamieszczone przez razor
A na reklamacje tez nie odpisali.
Ja rowniez nie otrzymalem jeszcze aparatu. Najwyrazniej jeszcze nie wysylaja nagrod.![]()
Otrzymał już ktoś nagrodę??