czyli jeszcze tydzień im został...
czyli jeszcze tydzień im został...
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
sierpien
hehe regaly w Hipermarkecie a przed tem tabliczka 'zakaz fotografowania'... no no olympus nam funduje ekstremalne i zakazane tematy![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Najgorzej bo skad ja wezme latawiec... Ja nie mam i u mnie nikt latawcow nie puszcza...![]()
C4000z + Tulejka + Filtr Polaryzacyjny + Sky + Soczewka 10d + 2x128MB + 16MB + GP2100
no no widze ze idziesz ostro... wszystkie tematy przerabiasz![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Teoretycznie mam/miałamszansę na koszulkę, tylko nie wiem, czy trzeba im jakiegoś maila wysłać, czy ich skrypt sam odnotuje i poinformuje te pierwsze 1500 osób?
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
ja dzis dostałem koszulkę![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
ja też dostałem. Bardzo fajny pomysł z tymi łapkami na plecach. Brawo dla osoby która to wymyśliła.
jak nie użyjesz lampki to sienitk do ciebie nie przyczepi. Zresztą gdzie w sklepie wisi zakaz fotografowania ???Zamieszczone przez Jeronimo
było sobie życie
chyba nawet na tym forum byla dyskusja o prawnych aspektach focenia w miejscach publicznych i prywatnych (hmm.. a moze na grupie dysk.)Zamieszczone przez fotomic
no to wejdz na Hipermarketu np. Tesco z aparatem na szyjiodrazu ochrona przybiegnie i bede miec jakis problem.... zreszta oni zawsze maja problem (nudzi im sie :P)
btw.
ostatnio Carefour'ze chcialem wejsc z plecakiem fotograficznym i mieli jakis problem. Oczywiscie to inna sytuacja niz z aparatem na szyji. Gosciu podbiegl i powiedzial ze mam zaniesc do szafki torbe. Ja wyskoczylem z pytaniem czy to jest prosba/sugestia czy moj obowiazek. On oczywiscie ze obowiazek :P
W Polsce nie wolno fotografować ptaków w okresie lęgowym. Wszystkie inne zakazy nie istnieją. Oczywiście można dostać po ryju od pana ochroniarza, ale potem każdy proces jest do wygrania.
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto