chomsky no bez przesady.... to nie Hydepark!Zamieszczone przez chomsky
chomsky no bez przesady.... to nie Hydepark!Zamieszczone przez chomsky
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Ja najchętniej wrowadziłbym ustawowy zakaz fotografowania robali. Niedobrze mi się robi od wstrętnych, ohydnych much, pająków itp. które niektórzy koledzy z uporem pokazują na forum.
Ustawa pozwalałaby focić jedynie motyle (ale nie w ginekologicznych zbliżeniach).
Chyba nie chcesz mieć pod oknem pikiety obrońców klejonych robali?Zamieszczone przez chomsky
![]()
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
Lodówka i zamrażarka, to są przyjaciele entomofotografa.
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
I azotem go azotem ,zatrzyma sie na ile chcesz , albo może lakierem do włosów !!!
O lodówce wyczytałem u któregoś z klasyków gatunku, albo Arka Stopy albo Marka Wyszomirskiego. Heh - potem Wacek Wantuch prowadził dziwne badania w moim ogródku, spowalniając z sukcesami pasikoniki.Zamieszczone przez robin102
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
kurde wydalo sie ... moj motylek byl przez chwile w lodowce :P
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Normalni SADYŚCI !!! A trochę cierpliwości i refleksu !!![/b]
hmmm... ja mam bardziej traumatyczne doświadczenia z motylkami... któregoś razu będąc w plenerze zobaczyłem mnóstwo "ślicznych" motylków które siedziały na kupie i z wielką przyjemnością konsumowały ten kawałek odchodu... cuż, od tamtej pory uraz mam tak wielki, że nie pozwalam tym bydlętom siadać na mnie i zawsze się zastanawiam, czy przypadkiem wcześniej taki "ślicznotek" nie siedział na czymś mniej ładnym za to śmierdzącym...Zamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
..ciezko tutaj sie z Toba zgodzic..oczywiscie AF bywa pomocny ale ostatecznie i tak doostrzyc trzeba manualnie - notabene bardzo fajnie w tym momecie dziala pierscien AF w zd50/2 bedacy "by the wire" wystarczy urzywac malego palca do doostrzania - naprawde wygodne...a zlapanie ruchliwego robala..no coz - trzeba focic duzo i sie zlapie - nikt nie mowil ze to ma byc proste..Zamieszczone przez The z00m
![]()
Pozdrawiam
Coral