Proponuje zorganizowac przedkonkurs- na pomysły.
Zasponsoruję pierwszą nagrodę - butelczynę szybko działającej fioletówki
Pzdr, TJ
Proponuje zorganizowac przedkonkurs- na pomysły.
Zasponsoruję pierwszą nagrodę - butelczynę szybko działającej fioletówki
Pzdr, TJ
Drogi Tadeuszu, gdybym równała sie z Turnerem, to nie rozmawiałabym tu z TobąBardzo wiele spodziewasz sie po mojej pracy (np ze dorówna mistrzowi), czy równie krytyczny jesteś względem swoich? Pozdrawiam i fakt, recenzja była radykalna, a może nawet i niegrzeczna. Ale nie bede siliła się na odpowiedz w podobnym tonie, poetką nie jestem.
. I proszę pamiętać, że to jednak nie obraz a fotomontaż. W celu obejrzenia pracy z niebem nie kupionym w sklepie ( cokolwiek miales tu na myśli) zapraszam do Muzeum Narodowego w Warszawie.
Pytanie o format- z reguły 40x50 cm ( ponieważ prace często kończą w roli większych formatów na ścianie), zmniejszam oczywiscie na potrzeby forów różnych i portali
. Pozdrawiam!
dead but dreaming...
Olympus c-5000 i trochę wyobraźni
Sarachmet,
Przecież powołałaś się na Turnera. To czego miałem szukać?
Z drugiej strony patrząc masz rację, nie powinienem traktować inspiracji tak dosłownie, bo przecież, to jest coś w rodzaju głosu wewnętrznego, reminiscencji powstałej podczas obcowania z wybitnym dziełem.
Jak powiedziałem, to była recenzja jenostronna. Chociaż... w pierwszej zwrotce napisałem, co jest dla mnie istotne w Twojej pracy, co jest adresowane do widza. A dalej przyczepiłem się do światła.
Fotka pozostawia szerokie pole do interpretacji. Prosze o potraktowanie mojej wypowiedzi jako specjalnej opinii, bo dotyczącej Twojej Twórczości, która jest niewątpliwie tą "z górnej półki", w kategoriach forów foto. Stąd moja postawa jako recenzenta, wymagająca hartu ducha od Ciebie.
Pozdrawiam, TJ
świetny wiersz hehe trzeba otworzyc kolejny temat na forum z poezjaa co do pracy Sarachmet to kawał ciekawej roboty którą dobrze jest oglądac czasem w przerwach między makro, motylkami, portretami i krajobrazami. Trochę tematyka mnie przygnębia na tych pracach ale to już kwestia nastawienia i gustu.
pozdrawiam
falkirk
Niech żyje żółć chromowaMiło popatrzeć, poczytać.
Pozdrawiam. Dariusz Żak